UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ок, раз тишина, давайте голосовашку сделаю.
-
Забирають. Мій забрали, хоча було ще півроку до кінця терміну дії.
-
У мене аналогічне повідомлення, а рахунок я відкрила у іншому банку. Тому відразу у чорний список.
-
Там вроде анонс второй части был недавно
-
Вот спасибо, разъяснили дальтонику. Каждый день что-то новое здесь узнаешь. 🙃
-
Ищем в комaнду людeй заинтересованных в зapaботке на разницe куpcoв. Слoжного ничeго нeт, новичкoв oбучаем и полностью сопровождаем по всем вопросам. За одну сдeлку получаем примерно 2-4% чистoй прибыли. Работаете со своим бюджeтом самостоятельно. Подробнее в лс.
-
Маєте право якщо в ньому є якісь записи чи візи. Якщо нема то забирають. А так то є власність держави, а не ваша.
-
Якщо ви робили другий паспорт не мали його забрати, по закону людина має право на два дійсні паспорти. В мене, в дітей по 2 зараз і навіть не згадували що щось там треба забрати
-
Ви могли відмовитись, це добровільно.
-
Вітаю! Візьму пограти шестиструнну гітару з металевими струнами (до першої зарплати,потім куплю собі). Якщо написала не в цій , підкажіть де можна знайти.
-
Ну мій забрали мотивуючи тим що нема дійсних віз
-
Ні і без віз може бути два паспорти. Якщо більше - забирають
-
Да как бы здесь не до шуток, пойдя на зеленной цвет автомобильного светофора когда на пешеходном горит красный можно угодить под колеса.
-
Саме так. Єдине пояснення якщо паспорт мав короткий строк дії тому вирішили не віддавати
-
Мені такого вибору не дали
-
Якщо навіть 3й здаєте то сторінки з візами вам можуть залишити, якщо тра для чогось.
-
Или Seasons))))
-
Или как это сделать проще
-
А рентген руки с хелс картой можно сделать в валк ин клинике?
-
Теж цікавить таке питання. Знайшли що наче на півночі. Але нам далеко дуже. Може хто знає на півдні або ближче до центру.🙏 South Calgary Healthcentre 105 31 Sunpark Plaza SE
20 Jan 2023, 19:11
123806/375104
27 minutes ago