UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Goodwill
-
Value village
-
Тогда ближайшая walking (что работает сегодня)> прием> осмотр( говорите что ужас, болит, умираю, нужен рентген, дайте направление!> с направлением в ближайший EFW (что сегодня работает)
-
Всем привет) продам семейный авто, 2003 год в базовой комплектации, пробег 174 000, имеются дефекты по кузову, ржавчина на крыше и на пороге внизу, в будущем потребуется замена колодок, масло поменяно 10.06. состояние не требующее вложений, как для первого авто в самый раз. продажу планирую на следующей неделе, цена 5700, кому интересно, пишите)
-
Всім дуже дякую, ніхто не відгукнувся! Бажаю щоб і вам так допомогали, коли вам дуже сильно буде потрібна допомога. 😊 Дякую.
-
Вітаю друзі ! Сьогодні буду грати у Сomon/Undrgrd (DeepDownInside ) Я буду грати Українських продюсерів (премʼєрка Укр пісні Zhuravli ) Melodic Techno , Progressive House ) Ну що чекаю на вас мої Українці , також нагадую вам що вхід до 11 ночі БЕЗКОШТОВНИЙ Також ви можете завести нові знайомства 😎🥹 До зустрічі 🫶 АДРЕСА :731 10 AVE SW,Calgary AB T2R OB3
-
Я знаю англійську, але я не потягну на проф перекладача. Ви ж у своєму пості саме написали що треба ДУЖЕ гарні знання англ. Може там технічна, а люди її не знають.
-
Ок спасибо) Та мб просто осмотра хватит убедиться что не перелом) В Украине мне так не раз потверждали и все)
-
Якщо це до 12:00 дня можу перекласти по телефону
-
Я бачила ваше повідомлення і хотіла би допомогти, але то понеділок - робочий день. + не всі живуть в даунтауні
-
Я ценю вашу озабоченность безопасностью новоприбывших которые могут перепутать светофор для пешеходов и светофор для машин и, более того, разовью вашу мысль: улицу надо переходить на разрешающий сигнал светофора, какого цвета он бы не был. 🚦❗
-
Хто із україномовних барберів працює близько до даунтауну і має вільний час на завтра?
-
Ребят ктото знает лекарства от ангины без рецепта тут ?
-
так буває, що якщо просиш про допомогу, то не завжди люди можуть. Тож оцей сарказм тут абсолютно не в тему. Тобі ніхто нічого не винний, щоб дозволяти так себе вести.
-
Шукайте на картах за "thrift store"
-
Тут Метью він розмовляє рос. він може вам виписати ліки (фармацевти можуть це робити) і порадити, вони ще відкриті сьогодні. Не хворійте.
-
Привіт! Шукаю кімнату для подруги з дитиною ( 10 років дівчинка ) . Можливо є сім’ї з дітьми які також шукають та готові разом орендувати . Дякую ❤️
-
@pers0nazh
-
дуже дякую!!
-
То страшне кльові магазини, але не такі великі як велю вілідж, і вибір сильно поменше, зато там можна купити нові речі, якщо повезе, і всяку чєпуху, тіпа вінілові пластинки, діточі настільні ігри і столи,шафки і навіть секретер, якщо повезе.
20 Jan 2023, 19:11
123855/375104
27 minutes ago