UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста где есть в Калгари магазины мебели?
-
Решалось покупкой Украинской симки, приходится держать украинскую симку по этой причине.
-
Причина в том, как Приват отправляет смс ( свои каналы и шлюзы, а не сети мобильных операторов, как обычные смс) Местные операторы на воспринимают Приват. Банк будет говорить, что они отправляют. Оператор будет говорить, что ничего не блокируют. И так и есть, они просто не воспринимаются
-
Там електрокартинг і цим усе сказано... уся траса газ у підлогу проходиться з одним підняттям ноги в першому повороті)) якщо у вас є досвід - цікавого там нічого не побачите))
-
Байк 10$ все в гарному стані але треба тільки колеса надути
-
Оуу, це хороша інфа. А є бензинові катрти в Калгарі - ці цікавіші будуть.
-
Такая же история, с апреля ждём и звоним им периодически, говорят ещё неделя , потом ещё неделя)) Не дают подростку заработать))
-
швидким пошуком бачив пару команд в окрузі хто для тестів може надати ротакс макс, але це будуть плани для мене на наступний рік - зараз потрібно облаштуватися)
-
Икея
-
я, на жаль, знайти не зміг. На цих електричках є опція збільшення потужності, але потрібно проїхати 4 заїзд, показавши час, кращий за встановлений. Складного нічого немає так як поріг встановлений дуже легкий. Мені не захотілося витрачати на це гроші. Зі збільшенням потужності час на колі падає секунди на 2-3. Але як і раніше це електрички))
-
Это Канада, страна долгих ожиданий
-
Тут и взрослым не дают) ждёшь долго пока ответят на все, пока будет договор
-
Перевстановіть вінду
-
Так пишіть у відповіді: «рандомний текст» відповідь на питання - 50 баксів )
-
Супер, електро це не то. Ротакси це вже повеселіше. Може є інфа про мото/ (електро)вело тректи і оренда обладнання. Любі варіанти, бажано по бюджетніше звичайно.
-
50$
-
Запитали де, маєте написати адресу)
-
Придбав собі велосипед,хто бажає у слідуючи суботу - неділю кудись прокотитися?
-
Тут виставив чисто для наших, на маркетплейсах ціна вже буде повище 😂
-
Якщо віза не вклеєна в паспорт ( заїхали по електронній) чи можуть бути проблеми при перельоті в сусідні провінції ?? Можливо хтось був в такій ситуації ? Буду вдячна за відповідь
20 Jan 2023, 19:11
124354/372020
24 minutes ago