UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Моно гривны в CAD?
-
Мы когда дозвонились в первый раз, нам тоже сказали, что прийдет запрос на биометрию, уже месяц его ждём.
-
Два чекали
-
Scotiabank є питання по кредитці, до кого можно звернутись, чи є україномовні працівники, неможу зрозуміти чому мені прийшла кредитка і 39 дол вже в мінусі, заг баланс відповідно 961, пише що маю покласти мін 10 до 1 червня(вже просрочила) хоча кредику активовано в 20х числах травня, відповідно кредитний період ще не пройшов🙃
-
Тут я пас)
-
Давай,додавай.
-
можу додати тебе в невелику групу, де збираємося на покатушки, але є ось такий вхідний квиток 😂:
-
ckrc com - нарив клуб, але обладнання своє має бути, або домовлятись. Читаю зараз там досить вроді такнічогр для поціновувачів.
-
де ровер купити/орендувати(краще) , як здоровя буде я б тоже приєднався.
-
Я купив на маркетплейсі у ФБ, розібрав - потім зібрав. Трохи катить...
-
щодо оренди не підкажу, щодо купівлі дивлячись що треба - Ашан, маркетплейс, з великих начебто три мережі по Калгарі - Ridleys, bikeshop і calgarycycle
-
ENIC в Украине.
-
2010 30 Ave NE #3, Calgary, AB T2E 7K9, Канада Вот хороший магазин, там я себе купил железо и винду накатили мне 😌
-
Ну что дошли уже до конечной станции red line?
-
Написала вам в особисті, але ви напевно не отримуєте.
-
Як шо шо,то можна на прикинці додати елементи алкобайкінгу...
-
Додаток+ диплом магістра
-
Це прайс від апостиль, квітень 2023 р.
-
Да, вчера ходили от Somerset до Tuscany С окольными путями получилось 45 км с копейками
-
купити не проблема, нема/незручно зберігати.
20 Jan 2023, 19:11
124382/372052
44 minutes ago