UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тату мастера есть Украинские в калгари ?
-
українського закордонного у нього немає, це може бути причиною?
-
Друзі , привіт, така ситуація, мені відкрили візу у москві , а чоловіку ще не прийшла відповідь , хоч має подвійне громадянство російське та українське як бути ? чекаємо вже 5 місяців і нічого.
-
Не кожен, інакше природнього відбору не існувало б 😅
-
Намного)
-
В Щецине получше было?
-
Ща, зачекай, просто необхідно поставити це питання: ой, а раскажи за кріпту?
-
А. Ну там я не шарю:-)
-
Крипта моё всё, переводы в секунду и тому подобное, поэтому очень зол на эту систему неудобных аппликаций и переводов)
-
та я колись там працювала, от з 2005 року все і тягнеться)))
-
У меня много счетов в разных банках, а вот в отп как раз нет😅
-
Мне нормально в принципе. Все устраивает. По крайней мере то, чем я пользуюсь. Может, кто привык к более расширенному функционалу, не спорю.
-
а, і про ліміт НБУ. У мене картки ОТП. Так ці красавці змінили ліміт самовільно - тепер 11500 на тиждень. Виявляється, так можна було.
-
Да, то надо искать)
-
Единственное, что меня тут очень расстроило - это банки, их приложения, транзакции и всё, что с этим связано)
-
в банку монреаля бачила, але він каже "іди нафіг, такі картки не приймаю". в деяких ще теж були, але реакції взагалі нуль
-
Кто то видел. Писали люди, не помню в каком чате.
-
Кстати NFC я вообще ни в одном банкомате ещё не видел ( лимиты ставит НБУ, пока что как и раньше 12500 грн в неделю)
-
а, ну і одразу - налік, щоб покласти гроші на канадську картку, з якої оплачую житло. заразз у мене квест - щотижня сходити в банкомат і чекати, чи не буде чергової підстави від банку по лімітах
-
оплачувати - так. а налік по NFC не знімєш(((( як мені сказали в CIBC "we are not that advanced"
20 Jan 2023, 19:11
12445/372570
45 minutes ago