Увага, увага! Доброго дня, мої шановні рідні, найкращі друзі та нові знайомі!
Я не можу стримати свої емоціі , адже 29 червня 2023 року відбудеться неймовірний захід, на який я запрошую вас усіх! Готуйтеся до незабутньої подорожі до пивоварні Best of Kin Brewing, розташованої за адресою: 1059 14 St SW, Calgary. Двері для вас будуть відчинеі о 17:00 .
Ви зможете зайняти місця – та замовити за вашим смаком вечерю після робочого дня та чекати нашого початку дегустаціі пива «Червона Калина» о 18:00
Спільно з моїм найкращим другом Collin та за підтримки Ukrainians of Calgary Association (UOCA), ми влаштовуємо благодійний вечіер. Нашим головним героєм стане пива «Червона Калина» – «Red Kalyna», яке було створено з найкращих сортів солоду та хмелю з додаванням соку калини 26 травня 2023 року . Ви точно не захочете пропустити цю унікальну можливість спробувати його першими!
Цей захід не лише дозволить вам насолодитися смаками пива , музикою та спілкуванням у дружньому товаристві , але й допоможе нам зібрати кошти на доброчинні цілі. Вартість квитка всього 30 доларів, 5 доларів 1 келих пива і 25 доларів будуть використані на закупівлю медичного обладнання для України та підтримку наших військових. Пиво на барі та страви, які ви замовите - ви оплачуєте самостійно за вашим бюджетом та смаком . Головна мета - кожен куплений вами квиток і келих пива «Червона Калина» , який ви будете смакувати, приноситиме радість не лише вам, а й тим, хто потребує допомоги в Україні!
Але це ще не все! Ви саме зараз отримаєте шанс стати першими в списку на придбання квитків на наш благодійний захід, який відбудеться в 29 червня 2023 року .
Отже, щоб придбати 1 квиточок ,
вам необхідно швиденько зробити E- transfer - 30 $ -
[email protected]
Ukrainians of Calgary Association (UOCA)
Я хочу запросити кожного з вас, хто має бажання зустрітися, поспілкуватися та підтримати нашу благодійну ініциативу!
З повагою, Софія Садовська ( beer coach ) разом з
Ukrainians of Calgary Association (UOCA) - www.uoca.ca/donate
Best of Kin Brewing - www.bestofkin.ca