UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Но ви ж оформлювали як другий закордонний? Там у зразку саме цієї заяви пишеться що маю потребу мати одночасно два. А якщо термін підходить то це інша заява-на новий. Здається там додатково теж можна попросити залишити паспорт але з додатковим митом (наприклад якщо там віза діюча). В 21 році протерміновані паспорти не залишали громадянам) в посольстві нам сказали що вони мають забрати наші і повернути в Україну доя утилізації 🤨
-
Доброго вечора😄 шукаю кімнату на довгий термін для проживання, можливо у когось будуть варіанти. Буду дуже вдячна за відповідь 🙏☺️
-
Доброго дня. Я волонтер організації TIES, яка допомагає новоприбулим з пошуком роботи, проводить безкоштовно курси англійської мови. Вся інформація є на сайті компанії (на жаль тут не можу відправити посилання) або можете звертатись до мене в приват, я допоможу з реєстрацією чи відповім на запитання
-
Ми приїхали з сестрою 17 років і на кордоні взагалі нічого не запитали просто розяснили як в школу піти або ж університет. Була лише загвоздка з хелс картою не хотіли без батьків приймати і сказали оформити тут через суд опукунство, але тодіж позвонили вони в говермент і запитали чи можна то вони сказали так. Тому ми все оформили без проблем і просто вписали її як під моє пікунство. Такою знаю тут можливо просто зайти в суд та оформити заявку на опікунсво буде коштувати 50 долларів, але якщо можливо і без то для чтого.
-
Доброго дня! Потрібно житло з 21 червня( молода пара, без шкідливих звичок та тварин на довгий термін!)
-
Объясните мне пожалуйста,я наверное чего то не понимаю.У меня и сына есть штамп в паспорте.Нужно ещё какое то письмо?И какие сроки,ведь везде говорят что можно оформлять а ехать когда будет возможность.Мужчинам ведь нельзя выезжать сейчас.
-
доброго дня, може хтось знає де є не дорогі театральні заняття для підлітків, на українській/польській/англійській мові?
-
Доброго дня,я перукар універсал з 15 річним досвідом,залюбки допоможу вам підібрати стрижку, фарбування,яке задовольнить вас.Роблю кератинове вирівнювання,якого вистачає на 4-6 місяці,в деяких випадках(8-9місяців,пухнасте волосся).Буду рада вашому візиту.Проживаю район 1616 1st.NE
-
Добрий день, можливо хто мав таку ж ситуацію, живу і подаватись на ПР буду в Калгарі, Альберта а в Пейсліпах registered address of company - Ontario, як бути у такому випадку? офіс тут в Калгарі але я так зрозуміла, офіційно не зареєстрований?
-
Привіт, підкажіть як саме змінюється статус в порталі IRCC після проходження медогляду, здали все ще 6.06, а на порталі немає змін
-
Хтось їде дуже рано зранку 14.06 з Калгарі до Едмонтону? Дуже потрібно о 8:30 там бути
-
Подзвоніть на гарячу лінію і прпросіть перекладача
-
Кожна наступна пачка - остання пачка. Не знаю, поки ніяк 😅