UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підскажіть будь ласка, де купити перепелині яйця?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка хто проходив медичну комісію в Marlborough Medical Clinic... Чекаємо вже два місяці на заплановану зустріч, але я ж так розумію це заброньована зустріч до лікаря? Чи там відразу можна здати кров і рентген на зазначену дату?
-
не боись, мы ж не росня чтоб нас животные хавали 😄
-
Walmart
-
-
9.00-15.45
-
Чув я про таке, я вважаю пальне паркування і плата за вїзд має бути розділена між всіма, а все інше то вже діло кожного, так має бути впринципі, тільки хіба в турі ті хто беруть гроші повністю відповідають за тих кого супроводжують, я якщо їду то суто заради емоційного задоволення:) матеріально то звісно добре, але вважаю є цінності більш важливі в житті:)
-
Але якщо чесно воно того варте, і мені б не створило б складнощів взяти попутчиків та розділити якусь частину витрат, тимпаче якщо я сам їду туди, але то діло кожного, як дехто каже Українець Українцю, одні допомагають, інші шукають привід наживитися:(
-
Всім доброго дня! На будівництво в Калгарi (ремонт будинків та квартир) шукаю людей з досвідом роботи. Ставка залежить від досвіду. Подробиці в пп.
-
Це я був один
-
Так щоб ти розумів за учора усе з пальним на 500 км це туди назад обійшлось десь біля 200$