UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перебиває твій запах человечины:)
-
Поки ще зарано, я до хайкінга не готовий:)
-
Axe эффект? 😄
-
Я думаю у многих уже карточек срок заканчивается, по крайней мере у меня до сентября действительна. хотелось бы найти способ высылать родителям деньги на прямую
-
Цей в тому списку що зустрічав
-
Radium
-
Махнуться с кем-то на гривну в Украине, и людей заодно выручите
-
Те що я вже бачив є ще десь 2-3 таких джерел не в банфі, банф більш розрекламований
-
Парикмахерский салон только что открылся в Tsuut’ina Nation, Калгари, Альберта. Сейчас нанимают опытных парикмахеров. Предпочтение отдается парикмахерам с опытом работы в Украине. Телефон: +1 (587) 899-0948 [email protected] Может кому-то будет интересно ❤️
-
Подскажите пожалуйста может у кого-то знакомые или родные планируют ехать с Украины (Одессы) в Калгари. Нужно в Канаду привезти препарат. За вознаграждение ☺️
-
Привіт🙋♀️ Мене звати Олена, я бров-майстер. Ви можете записатись до мене на: ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекцію (віск/пінцет) ⁃ Депіляцію над верхньою губою Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== На вихідні також ще є вільні годинки Буду рада бачити кожну🤗 #бровикалгарі #ламінуваннябрівкалгарі #фарбуваннябрів
-
Продам сучасний скляний стіл 135 см в діаметрі у комплекті з 4 стільцями, дефект одного з них видно на фото. Ціна 180. Також є стіл 100*150 з двома вставками по 43 см у комплекті з 5 стільцями. Ціна 150 + доставка. За деталями звертайтесь будь ласка в приват
-
Добрий вечір можливо хто знає або сам робив де можна заламінувати health card?
-
Свяжитесь со своим банком, некоторые продлевают сроки действия карточек, учитывая, что их владельцы пока не могут приехать в Украину.