UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Сім'я з трьох осіб та кота шукає 2-bedroom квартиру. Бажано в NW. Буду вдячний за будь-яку інформацію.
-
Всім привіт! Хочу поділитись своїм новим відео де я розповідаю про нові надважливі зміни до системи Express Entry від 31 травня, 2023 року. Ці зміни дозволять багатьом українцям збільшити свої шанси на імміграцію в Канаді шляхом подачі на PR через федеральні програми. Особливо ця інформація буде корисна тим кадидатам в яких не високий бал в Express Entry пулі. Сподіваюсь це відео буде комусь корисним! youtu.be/RP6027oyY1E
-
Друзі поділіться будь ласка досвідом як знайти сімейного лікаря
-
Дякую. Знайшов. Там 7511 і NOC 75110
-
Спасибо большое. Я еще не искала, только вспомнила, что люблю ее)))) посмотрю обязательно
-
Да, в суперсторе. Очень вкусная.
-
Доброго дня !,шукаю майстра по ремонту ноутбуків, можливо хтось знає ! Дайте знати , буду дуже вдячний)
-
Привіт усім! Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Мій instagram: instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг!
-
Рекомендую Богдана, адекватний
-
Не знає,бо на роботу їхати 35хв,то вже був добрий. Взяв з холодильника