UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
всім треба
-
Тогда почему траву в больницах прописуют?)
-
Так навіщо писати про якусь хімію?) Як бабки на лавочках
-
писать на сайтах, звонить менеджерам, ходить по районам, не вестись на местных "риелторов" которые за 1000 всё "порешают"
-
Добрый вечер. Кто возил кошечку на стерилизацию в эту клинику Ramsay Animal Clinic? Хочу поинтересоваться какая сумма в итоге вышла за операцию
-
А Выше уже написали 🙈😛
-
Это незаконно
-
Видаляю 🙌🏼
-
Доброго дня! Хтось знає гарного сантехніка, треба поміняти кран у душі, повністю замінити все ? Бажано сьогодні або завтра
-
Всем привет как и все тут ищу квартиру в Калгари ! Может кто знает номер агентства или какого агента номер буду очень блогадарна 😊
-
Мені сказали, що треба перекласти права на англійську мову
-
Я знаю, що перездачу треба, мене цікавить переклад прав
-
Або може хтось знає ще якийсь варіант ?
-
Добрий день. Хтось міняв українські водійські права з дії? Ну фізично я прав не маю, але можу зареєструвати собі дію ( я так думаю) і предʼявити її в реджерсі, якщо так можна.
-
Ми шукаємо ГРУМЕРА СОБАК для нашого салону. 🐶 Основні обов'язки включають стрижку, миття та догляд за шерстю собак. Кандидат повинен мати досвід роботи з собаками та знати основні техніки грумінгу. Ми пропонуємо гнучкий графік роботи та конкурентну заробітну плату. Будь ласка пишіть мені або дзвоніть на телефон 587-583-8203 за інформацію, якщо ви зацікавлені в цій роботі.
-
ну я все знав ще до 24.02, але вивчав іміграцію давно. ТОж для мене нічого нового. ПРоте корисно, якщо складний кейс
-
Ви почули шось конкретне? Чи загальні речі відомі, якщо цікавитися цим питанням?)
-
доволі доступно та все зрозуміло
-
Хто був у Міллер, які відгуки ваші?)
-
Не продажі
20 Jan 2023, 19:11
125614/372007
2 minutes ago