UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І все?
-
по гум программе идут те, у кого нет шансов по всем остальным. возможно это как раз тот случай?
-
@pers0nazh
-
Ще не народжувала , але вагітна . Лікар казав , що точно будуть показувати як годувати , за інше не питали
-
Скріш за все що так .тому що торонто,а там важко отримати
-
Півтора місяця.
-
Привіт. Чи є водії з 4 класом і англійською? Побачила вакансію у доволі непоганій компанії.
-
Продам машину! Акура Мдх 360000 пробега, сегодня сменил масло. Эл. Стеклоподъемник, регулировка зеркал. 4х-зонный климат, круиз контроль, подогрев сидений, эл. Регулировка руля, сидений. Всё работает, авто в отличном состоянии. За доп информацией в личку. Продаю в связи с переездом в другой штат Цена 8000, небольшой торг у капота
-
Я не запитувала. Бо я не люблю такі ситуації. Коли не має чітких правил
-
Коли я була ще в Торонто, то розмовляла з міграційним консультантом. Дальня знайома. Вона розказувала, що вони зробили два кейса по гуманітарній програмі. Але ці люди декілька років прожили в Канаді, не мали ніяких дозволів і не мали підстав для отримання PR по іншим програмам. Вона так і сказала: « Написали супровідний лист- спасить, допоможіть, не має куди діватись і треба якось легалізуватись в Канаді». Каже, що вони і сами не зрозуміли як вдалось отримати PR в цих випадках. Враження було таке, що міграційний офіцер підписав пакет документів не читаючи і с заплющеними очима. Послуга адвоката на одну особу коштувала $4000. І що це в будь-який момент припиниться. Коли я їй сказала, що збираюсь їхати в Альберту, то вона однозначно сказала, що треба їхати, бо це легальний і реальний варіант отримання PR. А гуманітарна програма- це лотерея. Тому що дискреція.
-
Вкинути в цю програму більше $10 тисCAD і чекати- получиться чи ні. Я так не можу. І оскільки я сама юрист, то я знаю як це все відбувається. Головне, щоб клієнт зайшов з запитом і грошима. Далі вже справа техніки. І результат важливий тільки для клієнта. Я не хочу нікого образити. Згадала старий анекдот про молодого адвоката який похвалився батькові, що виграв справу Каца. Батько каже: « Що ж ти наробив синок? Ця справа все наше життя кормила нашу родину».
-
Я народжувала в березні 23-го року в Peter Lougheed Centre Самі роди і пост пологовий період пройшли прекрасно в цьому госпіталі. - Спочатку вас запитають як ви будете годувати дитини груддю чи формулою . Якщо скажете груддю без зайвих запитань будуть вас вчити прикладати дитину, допоможуть із позами та методами прикладання. Можна кликати медсестру в будь-який момент, вона прийде і допоможе прикласти дитину. - Мити дитину після дифікації або піпі в Канаді не прийнято. Вам видадуть полотенця якими ви будете витирати дитину і потім їх треба буде промивати. Тому вчіться вдома по відео мити дитину або ж беріть з собою серветки. - Як тримати, одягати, міняти підгузники вони не вчать але якщо запитаєте можуть розказати.
-
Так