UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите может есть у кого инфа где требуются люди на работу уже месяц ищу результата ноль, английский разговорный, без вредных привычек, ответственный.
-
Нужен совет, куда можно обратиться по трудоустройству, уже месяц ищу работу результата ноль а кушать надо это капец, может у кого есть инфа где набирают, английский разговорный.
-
Кто-то писал здесь в чате, что без апостиля сделал, с WES. + в Альберте есть свой, местнный эвалюатор, в случает, если у вас диплом и додаток нового образца на английском, то можно через него, дешевле. Но я сейчас второй диплом эвалюирую, под новую выборку, где нужно подтвердить профессию еще и образованием. Второй диплом уже 110 долл на WES стоит. Кстати апостиль, достаточно оперативно обрабатывает заявки, я за 2 дня подал документы, получил ответ и уже оплачиваю. В теории меньше чем за месяц должно получиться.
-
Дякую!
-
Шукайте на iTalki, там є сертифіковані викладачі із CELPIP. Я вже здавав в CLARC, звичайний CLB на 8, але цей тест не підходить для IRCC. Знайшов собі на iTalki вчителя, місцеву канадійку, віна до першого зайняття надала матеріалів по CELPIP, та домашнье завдання. Десь 5 годин вивчав матеріали, виявилось, що я до цього вивчав вивчав інформацію про CElPIP, але недовивчав )) Після першого уроку в мене з'явилось чітке розуміння слабких місць, та бачення програми підготовки до тесту. Багато прикладів як проходить тест, реальні разговорні завдання із оцінками та разбором за що саме оцінка. Відповідаю тут, бо може бути корисним усім.
-
Осб файл, в розділі спікінг посилання на завдання спікінг із оцінками та розбором.
-
Пригадаємо всім що мітинг відбудеться цієї неділі в Калгарі! Неділя, 18 червня 2023 року 13:30 - 15:30 Пам'ятник Голодомору (Edmonton Trail & Memorial Drive) 13:30 - збирайтеся біля пам'ятника 14:00 - початок ходи 15:30 - завершення ходи та мітингу Приносьте прапори, плакати та одяг синьо-жовтих кольорів. Просимо поширити подію у Facebook та ваших власних соц-мережах -> fb.me/e/7PBeKYEbN #StandWithUkraine
-
Дом свой?
-
Якщо хтось грає в diablo 4 добавляйтесь BodyaUA1296
-
Тому що WES принймає документи тільки підтвердженні ЕНІК , сайт ap ostille.in.ua не плутати із процедурою апостилювання,це інще та в Канаді не потрібно. А IRCC потребує документів від WES.