UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дитина вже їсть все)))
-
Подивіться в любому магазині . Зазвичай в відкритій морозилці біля м'яса в пакетах заморожений
-
Я ,чула,що є готовий бульйон,не сипучий, щоб в мікроволновці гріти,і готово
-
Может кто-то работает оттесняет и в курсе
-
Ребята, привет! Нужна помощь. Подскажите, пожалуйста, кто связан со стройкой, можете проконсультировать по ценам за работу: гипсокартон, покраска стен, обои, демонтаж . Как здесь это считается?
-
Дякую, те що треба,шукала би в банках🤷♀️
-
Буває м'ясний або овочевий.
-
шукаю на підселення двох чоловік в особняк район Richmond 7 хвилин машинo до центру , 30 хвилин автобусoM
-
В тетрапаках на полках в отделах супов в любом супермаркете.
-
кускус(в мікрохвильовці вариться 5 хв,також продається готовий рис ,теж в мікрохвильовку ),також фрукти і овочі можна купувати,купити ніж продається в Real Canadian (готова курка гриль 10$)
-
Треба нагадувати людям, щоб теж “pay back” бо наші без корисного підсрачника не зроблять) Церква багатьом допомогла як я чую.
-
Ікея, костко. Дешевше потрібно знаходити знижки в других магазинах
-
Да свой
-
Дякую
-
Дякую
-
Доброго дня. Шукаю для себе житло , кімнату на підселиння з 1 липня. Довгострокова Аренда. Мінімум 6 місяців.
-
Всім привіт шукаю 2 танцівниць для свого шоу ( писати а особисті )
-
Скільки буде дійсна довідка про несудимість, яку дає консульство? Якщо, наприклад, 6 місяців, а я подаюсь через 5, то після подання в систему її подальший термін дії не важливий? Чи вона повинна бути дійсна весь час поки чекаєш? Наче тут питання вже звучало, але конкретики я не знайшов.
-
Всім привіт шукаю 2 танцівниць для свого шоу ( писати а особисті )
-
У когось є книжка Oxford picture dictionary, англо-українська або англо-російська? Готова купити у вас
20 Jan 2023, 19:11
125857/372107
2 minutes ago