UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, мій чоловік працює 36 годин на тиждень по 12годин 3 дні. В контракті написано робота вихідного дня (Weekend Shift), чи підійде це для ПР. Всім дякую!!!!
-
я жила месяц на Airbnb, по цене вышло как месячная аренда комнаты. и то я смотрю за сколько сейчас сдают комнаты то наверное даже и дешевле вышло ))
-
может знаете где дешевле всего купить золото?
-
Кто сегодня где гуляет?
-
Всем привет! Хочу съездить в Banff. Как туда добраться? Может кто-то туда собирается, возьмите меня с собой!)
-
Напевно по домам😅
-
Всі мовчать
-
Дякую) вже відправила резюме туди
-
на цьому тижні там була аля джоб феір, то там прямо у вестибюлі думаю філіпінець або ж того регіону проводив співбесіди, думаю варто піти сказати що не встигла хочу поговорити напряму по суті ітд.
-
В час коли нас кожного дня провокують ненавидіти і жити в злості,одним з наймудріших виходів є ЛЮБИТИ! Отож, запрошуємо всіх провести разом час, поспілкуватись та поспівати українських пісень ❓Коли: 25 червня о 19:00 ❓Де: Адрес⬇️ maps.apple.com/?address=9333%20Scenic%20Bow%20Rd%20NW,%20Calgary%20AB%20T3L%201S5,%20Canada&auid=11531711142454344270&ll=51.100652,-114.219049&lsp=9902&q=Baker%20Park&t=m ❓Що брати: ✅покривало ✅щось смачненьке ✅гарний настрій Також приєднуйтесь в телеграм канал, де згодом будуть опубліковані тексти пісень t.me/ukrpicnic Будемо раді, якщо в коментарях ви напишете свої улюблені пісні, які ми зможемо додати до списку, і насолоджуватись ними разом🇺🇦 Чекаємо саме на тебе ❤️