UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую , зараз ще хлопець пробує писати в чат
-
Да згідна на сто проц!!! Алеееее тут захист від шахрайства кращий
-
До речі можна розблокувати по телефону на інфолінії, тільки згадав, але приготуйтесь до тисячі питань
-
Тут проблема в цілому в переводах і банках. Той же TD така ж хєрь. Ніщо не зрівняється з швидкістю і безпроблемністю переводів наших Моно та Привату
-
У нас перший раз трапилось в ділершип центрі, коли мали залог внести, виглядали як дебіли перед працівниками
-
Якщо картки нові і такого ще не було, то так
-
Так на вашу думку це скоріш за все банк блокує? І треба завтра йти в банк розбиратись ?
-
Я так само подумав коли це все з нами трапилось, вони це пояснюють як fraud protection, але після першого розблокування вже пізніше не буде проблем
-
У меня после пейсенда не удалось подвязать карту в ютуб и эплмюзик, а кредитка все окей работает, это частая проблема
-
Ой ну капец , щось він мені вже не подобається цей CIBC , тому що хлопець хотів скинути з карти CIBC на укр карту через пейсенд і також ніфіга не вийшло скинути гроші :(
-
Типу Welcome to Canada від CIBC
-
CIBC часто любить блокувати одні з перших покупок і блокує картки, у нас було таке коли хотіли заплатити, прийшлось їхати в банк і розблоковувати, трапилось тільки раз, але у кожного члена родини
-
І пару днів
-
Тиждень
-
А давно карткою користуєтесь?
-
Подскажите пожалуйста где можно сделать перевод документа на английский и заверить.
-
Пробувала спочатку з дебетової не зняло , потім з кредитки та ж сама фігня
-
Якщо платите з кредитки, то спробуйте дебетову і навпаки
-
Привіт , хочу оплатити букінг, але не хоче знімати оплату з картки! Що за фігня? Може знає хтось ? Хтось стикався з таким ? Банк CIBC
-
Так, я бачив, може вже забрали, там ще на стіні висить опис кожного кота
20 Jan 2023, 19:11
12673/372417
about an hour ago