UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Класичні кльові лофери від Tommy Hilfiger. 37 розмір. (у мене устілка 24см) Але також підійде на стопу 23,5 см. Взуття шкіряне, привезене з Європи, Голландія. В ідеальному стані. Майже як нові. Взувались лише кілька разів. Але є один маленький нюанс, який ні на що не впливає. (Я просто змінила устілки) Місцерозташування у Downtown, Beltline. Ціна 50 cad.
-
А за скільки часу підняли до 5 к
-
Дякую
-
Могу тоже через час приехать
-
Mad English TV в YouTube - ролики про CELPIP полезные. Я по ним готовился. Пройдите бесплатные 2 теста на сайте. Тренируйте спикинг на разные темы за 30/60 секунд - записывайте сами себя и слушайте потом, чтобы работать над недостатками. Учтите, что там одновременно человек 15 в помещении, и когда соседи начинают спикинг часть, это не очень хорошо для концентрации. Пробные тесты можно проходить, например, с работающим телевизором/радио - чуть создаст атмосферу.
-
Да проходил два мок теста. Спасибо за информацию.
-
Продам два дивана Состояние хорошее Пару пятен на фото думаю видно Не затертые, не продавленные Цена вопроса 80$ за оба Доставки нет, но думаю много небезизвестные муверы вам помогут
-
Попробуйте на маркетплейс виставити
-
Збираємося в 21:15 529 17 Ave SW, Calgary, AB T2S 0A9
-
Вона мені надіслала якусь дичину просто. Ну нібито все, "прийняла мене на роботу". Далі треба було виконувати завдання як помічника керівника. Перше завдання було, це створити пошту і надіслати за певними адресами лист у плані: «я новий помічник керівника, з усіх питань писати мені», відповіла якась дівчина, що ось передайте своєму керівнику, що вона мені щось ще винна. Я передала. З того моменту вона каже. Зайди в найближчі магазини такі як "суперстор", "доларама" і т д, де продаються подарункові картки типу; "на apple", "на аmazon". Купи цих карт 5 штук по 200 доларів. Запитую: хто мені віддасть гроші за ці карти? вона: «я тобі вишлю» Висилає вона не зрозумілий чек, який я бачу вперше і знову розумію, що це щось не те, я нижче покажу як виглядає він. В ітозі, я сказала, що хочу порадитись з менеджером банку, що це взагалі таке і як його вивести, на цьому у нас розмова закінчилась, бо я чула щось неладне и не дарма. Моя знайома попалась на таку махінацію. Шахраї потрапили до її інтернет банкінгу ( чому вони запитували раніше банк який у вас) і зняли усі гроші. банк заблокував картку, але по-моєму повернути не змогли. Сьогодні, мені написали вже 3 людини, з однаковим текстом, все те саме, зо і 2 місяці тому тільки цього разу я їх залякала, я зробила всі скрини, я зробила фото їхніх сторінок, усі сторінки у них нові і т.д., я все це скину. Після закінчення сказала що у мене все це є і я відправлю по групах і звернуся до потрібних органів, мене заблокували скрізь. Просто я хочу саме українців попередити, бо полювання йде на нас. Я у кожного з них питала, чому саме українці? Мені придумивали відмазки в плані «та ось я працювала в Україні такі файні люди, та ось у мене мама з України і я довіряю тільки людям звідти» . Поговоривши з канадцькими друзями, вони мовлять, що наврядче канадці таким займались. І я просто розумію, чиїх то рук справа. Багато з нас шукає в групах фейсбуку роботу, хотіла попередити, щоб Ви на таких як вони не марнували свій час. Все буде Україна❤️🇺🇦
-
Всім доброго вечора, хочу з Вами поділитись історією з приводу ШАХРАЇВ В КАНАДІ. Якщо Вам цікаво, виділіть пару хвилин. Кілька місяців тому, я шукала роботу, писала в фейсбук, мені відписала дівчина, з Торонто , сказала що їй потрібний помічник керівника в режимі онлайн. Я погодилася, вона сказала що працювати можна буде близько 4 години на день за 600 $ виплата щотижня. Вона шукала лише українців. Вона вислала магазин, яким вона займається як би справжній, я прогуглила. Запитала який у мене банк, і ми перейшли в телеграм. З тієї хвилини мені вже стало дивно, бо якщо тут і пропонують роботу, то за фактом відразу всі говорять. Та й також я чула від канадців що вони знають про телеграм, але мало хто їм користується. У телеграмі почала розпитувати хто я? що я? і чому саме мене вони мають взяти. Попросила моє резюме. Я її попросила щоб вона надіслала якийсь доказ, що буде якийсь договір тому що просто так укладати угоду мені не хотілося.
-
Приходьте до мене 🫶🪩🪩🪩буде disco 💃
-
Йдіть в реджестрі і отримаєте інформацію як
-
Скажіть будь ласка, як можна обміняти Українське посвідчення водія якщо його вкрали?
-
Tech house?
-
Не бачила, сорі, ну я ще не попалась, але вирішила поділитися з іншими, можливо для когось буде корисно
-
Навіть якщо хтось стикався всі шляхі ведуть в реджестрі без виключення