Вона мені надіслала якусь дичину просто. Ну нібито все, "прийняла мене на роботу". Далі треба було виконувати завдання як помічника керівника. Перше завдання було, це створити пошту і надіслати за певними адресами лист у плані: «я новий помічник керівника, з усіх питань писати мені», відповіла якась дівчина, що ось передайте своєму керівнику, що вона мені щось ще винна. Я передала. З того моменту вона каже. Зайди в найближчі магазини такі як "суперстор", "доларама" і т д, де продаються подарункові картки типу; "на apple", "на аmazon". Купи цих карт 5 штук по 200 доларів. Запитую: хто мені віддасть гроші за ці карти? вона: «я тобі вишлю» Висилає вона не зрозумілий чек, який я бачу вперше і знову розумію, що це щось не те, я нижче покажу як виглядає він. В ітозі, я сказала, що хочу порадитись з менеджером банку, що це взагалі таке і як його вивести, на цьому у нас розмова закінчилась, бо я чула щось неладне и не дарма. Моя знайома попалась на таку махінацію. Шахраї потрапили до її інтернет банкінгу ( чому вони запитували раніше банк який у вас) і зняли усі гроші. банк заблокував картку, але по-моєму повернути не змогли. Сьогодні, мені написали вже 3 людини, з однаковим текстом, все те саме, зо і 2 місяці тому тільки цього разу я їх залякала, я зробила всі скрини, я зробила фото їхніх сторінок, усі сторінки у них нові і т.д., я все це скину. Після закінчення сказала що у мене все це є і я відправлю по групах і звернуся до потрібних органів, мене заблокували скрізь. Просто я хочу саме українців попередити, бо полювання йде на нас. Я у кожного з них питала, чому саме українці? Мені придумивали відмазки в плані «та ось я працювала в Україні такі файні люди, та ось у мене мама з України і я довіряю тільки людям звідти» . Поговоривши з канадцькими друзями, вони мовлять, що наврядче канадці таким займались. І я просто розумію, чиїх то рук справа.
Багато з нас шукає в групах фейсбуку роботу, хотіла попередити, щоб Ви на таких як вони не марнували свій час.
Все буде Україна❤️🇺🇦