UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім доброго вечора, хочу з Вами поділитись історією з приводу ШАХРАЇВ В КАНАДІ. Якщо Вам цікаво, виділіть пару хвилин. Кілька місяців тому, я шукала роботу, писала в фейсбук, мені відписала дівчина, з Торонто , сказала що їй потрібний помічник керівника в режимі онлайн. Я погодилася, вона сказала що працювати можна буде близько 4 години на день за 600 $ виплата щотижня. Вона шукала лише українців. Вона вислала магазин, яким вона займається як би справжній, я прогуглила. Запитала який у мене банк, і ми перейшли в телеграм. З тієї хвилини мені вже стало дивно, бо якщо тут і пропонують роботу, то за фактом відразу всі говорять. Та й також я чула від канадців що вони знають про телеграм, але мало хто їм користується. У телеграмі почала розпитувати хто я? що я? і чому саме мене вони мають взяти. Попросила моє резюме. Я її попросила щоб вона надіслала якийсь доказ, що буде якийсь договір тому що просто так укладати угоду мені не хотілося.
-
В цій групі є окрема гілка. Перешліть туди Ваші повідомлення. Це досить актуально
-
Так , disco house , tech house Afro house bass house
-
Выставив)
-
На вході можна купити квитки
-
Так
-
До 10;30 вхід вільний !
-
Смішно…. це то саме, що в Манітобі наприклад міняють навіть через дію. Тому і запитую, можливо буде потрібно якийсь доказ, що вони у тебе є і тд. В коміки не думали піти?
-
Через сімейного
-
Вже 150 раз про це шахрайство писали і взагалі я дивуюсь як на це люди ведуться
-
Це понятне діло,але як можна додуматтся,що норм роботодавець пошле онлайн незнайому людину купувати картки 🙊