UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А де в низ бассейн? На однiй локації? І яки с них часи роботи? Є таке що можна приїхати у рочі потреніть?
-
Всім привіт. Можливо, хтось знає де здають місце в оренду для майстра манікюру та педикюру?
-
Дякую. Хммм. Треба подумати.
-
24/7 що зад, що басейн. Басейн на двух інших локаціях, ще будують 2 нових
-
Добрый день. Есть ли варианты для одного человека после 10 июля. Какие сейчас приблизительно цены? Вредных привычек нет.
-
Всім привіт Пропоную послуги перукаря Чоловічі, жіночі стрижки Адреса 755 Lake Bonavista Dr SE #113A, Calgary, AB T2J 0N3 Bonavista Barbers Андрій 5874374472
-
да, мы тоже в шоке... цены резко выросли😭
-
Ніхто це читати не буде) тут і закріп не читають)
-
Звичайно,ні ,але можливо прочитавши люди задумаються,бо я задумалась дуже сильно
-
Резко выросли перед Stampede
-
Так стампід жеж, мабуть тому
-
Вот здесь есть инструмент для поиска школы по адресу проживания cbe.ab.ca/schools/find-a-school/Pages/default.aspx
-
Я думаю такое невозможно, чтобы публичная государственная школа не взяла ребенка учиться. Каждый имеет право на обучение. Все школы хорошие, всем детям нравится, сколько слышала положительных отзывов.
-
подселение
-
напишите в группах на фейсбуке.несколько недель назад я видел,искали на поселение.
-
Якщо квиток не єдиний, то нічим. Тобто якщо Ви хочете вестджет з Парижу, а до Парижу якийсь Лот, то це не єдиний квиток буде і у випадку запізнення - проблема виключно Ваша. Можна ясна річ на ківі купити єдиним, але ківі то ще на фігня
-
Привет, есть у кого-то опыт Via ferrata? Так чтобы со снаряжением в аренду?
-
Кто-то пользовался phonebox? Как впечатления?
-
Шукаємо 1 кімнату з 25 числа нас 2 дівчинки, дякуємо зазделегідь про будь яку інформацію!
-
Тут есть закреп? 😳 А, всё, вижу и правда есть :D
20 Jan 2023, 19:11
127244/375574
23 minutes ago