UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
500 разів писали, учиться самостійно шукати інформацію
-
Спробуйте скористатися пошуком по чату
-
ось що мені відповіла бухгалгер і що в мене у контракті, я розумію, що нічого не розумію як то кажуть... і треба з якимось імміграційним консультантом поговорити, може хтось має когось на приміті?))
-
не дуже вникав у всі тонкощі, то роботодавець сплачує свої податки у БК, а я у Альберті? форма TD1AB
-
Добрый день, подскажите где можно кефир купить ?
-
В коско беру, Выше скинули тоже нормальный. У loblaws ( Zehrs, Canadian superstore) тоже нормальный их president choice
-
Всім привіт. Чи є тут такі, хто працює аналітиком даних у Канаді?
-
Дякую!
-
В будь-якому магазині є кефір ніби, ми ось цей купуємо
-
Ваші очікування, то ваші очікування © Не мають брати, тому що хтось там хоче. Є правила і процедури
-
чи ви вже почали якийсь процес по ПНП? можливо порадите до якогось імміграційного консультанта звернутись, якщо з кимось говорили? можна у ПП, якщо вам зручно і не важко, дякую
-
Залежить від бюджету. В Декатлоні можливо найти хорошу дешеву зимню куртку, як і в Марксі. З дорогих Canada goose , витримує -35 спокійно
-
Доброго дня, питання по школі. Вчора мені повідомили, що треба обов'язково зареєструвати дітей в шкільній систем і Калгарі CBE, бо потім вчителі підуть у відпустки і це буде проблемою, щоб вони не пропустили вересень навчання, якщо почнемо оформлятись у серпні. На сторінці CBE не бачу як тут реєструвати дітей, чи то треба спочатку школу вибрати чи як? Підскажіть будь-ласка, яка процедура , куди звертатись, чи особисто поїхати до Welcome Centre???
-
Скину посилання в особисті міграц,якого звалиди в ФБ
-
второе
-
Что это значит? У меня долг 108 или переплата?
-
загалом краще дочекатися візу, а потім вже летіти, тому що в економ класах політика повернення коштів грає на руку авіакомпанії, а не клієнта
-
хіба? ніде такого не просили
-
SchoolEngage schoolengage.cbe.ab.ca/#/users/students/1151509
-
Там есть, система цбе там вносишь всех студентс
20 Jan 2023, 19:11
127265/375276
7 minutes ago