UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, зараз хтось сдає квартиру у Калгарі?
-
-
-
-
-
Rentfaster, facebook marketplace, @rentCalgary
-
Доброго дня , шукаємо квартиру-студію в довгострокову оренду з вересня місяця .Сімейна пара, без тварин .Розглянемо будь-які варіанти. Порядність і своєчасність платежів гарантуємо. Чекаю Ваші пропозиції) Дякую
-
Довго чекати будете 😁
-
Хорошо, спасибо большое, только узнал про эту платформу! :)
-
Здравствуйте, я писала в ближайшую клинику на почту (на сайте чаще всего указывают), прислали ответ - за всё 140дол ( осмотр и вакцинация от бешенства)
-
Пару днів тому писали про репетиторів з italki, шукай
-
Дякую.
-
Можеш в особисті відписати:)
-
А как подтвердить что за пределами Канады работал по такой же специальности? Достаточно ли предоставить перевод договора или там какой то другой документ нужен для подтверждения?
-
Привет кто-то слышал за упрощение получения пиара?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, де зареєструвати кішку? Чи як правильно її оформити тут, страховку ?
-
Загугліть calforex
-
Это закон, что ребенок может получать образование. In Canada, it’s the law that children get an education. It’s the parent’s responsibility to make sure children get enrolled in and attend school. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/new-life-canada/education.html
-
Дякую.
-
Я так і писала, що по адресу проживання, але читала на сайті CBE, що може в в іншу при деяких умовах, але не знаю як це працює. Краще почитати на сайті CBE.
20 Jan 2023, 19:11
127301/372038
2 minutes ago