UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я шукаю як і більшість новоприбулих, кафе, ресторани, клінінг, склади і т.д., будь-які позиції аби була робота, єдина умова це офіційне працевлаштування
-
Якщо нема місць, то надають іншу школу ( не повашому вибору) з автобусом, але хз про автобус для high school.
-
Є гілка Медицина і здоров’я. Вбиваєте у пошук і все знайдете
-
Завод шоколадок . Елементарна робота. Лише пакувати треба. Навіть там відмовляють . Хоч маю досвід 🤬
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, нам потрібно здати медичний екзамен. Хто де здавав? Де можна це зробити дешевше? Та як дізнатися цю інформацію? Дякую 🙏🏼
-
Я так розумію це доволі реально!? Тому я б подумала 4 раза когось підвозити за гроші.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка де купити зараз можна дешеві фрукти та Овочі. Пам’ятаю місяця 2 назад їздили ніби як FarmMarket чи щось таке🤪 Щоб закупитися овочами та фруктами, І щоб відкрите було зараз🙏🏼 не чекаючи вихідних. Дякую
-
Будь ласка, напишіть мені як Ви літали Вест джетом. Лечу і по ручному трохи сумка завелика і я напхала. Переживаю чи влізе
-
Я Мейденів чекав 20 років, і купив квиток вдома. Але йобана русня все поламала
-
Но дорого)
-
И за Кисс думал
-
Я за мейден тоже думал
-
Та я просто хз, чи хочу на них йти) там ще Iron maiden буде і пару локальних двіжух)
-
Там по 40$ билеты
-
Слухав їх дуже давно, але може піду, подивимось
-
Батько та знайомі. Здавати можна будь-де, але там хлопець інспектор адекватний
-
Тільки пріоритетна виборка
-
Добрий день, чи хтось оформлював довіреність на нерухомість в нотаріуса ? Дуже цікавить субота . Міллер не роблять довіреність по суботах
-
Резюме потрібне канадійське
-
Saveonfoods, freestone
20 Jan 2023, 19:11
127344/375947
43 minutes ago