UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да мне лично положить как-то, другое это или нет Действия говорят громче слов, именно на них я и смотрю а то на словах патриоты великие, а на деле...😆
-
А так то в чем проблема
-
Я б понимала ваше негодование, если бы украинцы не знали украинский
-
Треба повідомити в поліцію і сюди щоб не кристувались вашою ід www.equifax. com/personal/ education/identity-theft/what-it-is-what-to-do/
-
Олігархія рідна, так
-
Або вона рідна, хм
-
В канаді це питання прям дуже дуже актуальне звісно😂
-
Знаете, ведь я же могу приплести что коррупция у нас тоже, не наша, а навязанная с оттуда
-
Тремпель для Харькова
-
У одесситов есть отличие
-
У меня травма после той работы, я никогда так сильно не ненавидела людей
-
Як мені відрізнити кацапомовного українця від росіянина? Я як корєнная Хєрсонка не можу це зробити. Чула як спілкуються люди з Харкова та Одеси, це нереально, звичайний такий москальський акцент 🙃
-
Але в цілому як вони взагалі можуть скористатися моїми даними? У мене не дуже часу на поліцію є, сесія душить + 12 годин в день зміни😂
-
Але так як наші, руську мову навідь росіяни не захищають
-
Усім привіт ☀️ Завтра 20.06.2023 вівторок проходитиме ярмарок вакансій за адресою 910 7 Ave SW Immigrant Services Calgary 4:00 pm - 7:00 pm Там буде представлено багато організацій. В тому числі і рекрутингові агенції Усім бажаючим welcome. Буду рада познайомитись і допомогти з пошуком роботи ☺️ Татьяна
-
Логічно, патріот не буде комусь пояснювати що він патріот. Пи*деть не мешки ворочить🤓
-
But whatever you say.
-
В поліцію теж, записати номер заяви ( номер репорту) і мати при собі якщо не дай боже як щось станеться. Так ви себе застрахуєте якщо не дай бог хтось скористується вашими данними.
-
And all our communication I would like to keep only via neutral English language. Sorry I don’t know this one
-
А если на клингонском?)))
20 Jan 2023, 19:11
127730/376852
9 minutes ago