UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Але в цілому як вони взагалі можуть скористатися моїми даними? У мене не дуже часу на поліцію є, сесія душить + 12 годин в день зміни😂
-
Але так як наші, руську мову навідь росіяни не захищають
-
Усім привіт ☀️ Завтра 20.06.2023 вівторок проходитиме ярмарок вакансій за адресою 910 7 Ave SW Immigrant Services Calgary 4:00 pm - 7:00 pm Там буде представлено багато організацій. В тому числі і рекрутингові агенції Усім бажаючим welcome. Буду рада познайомитись і допомогти з пошуком роботи ☺️ Татьяна
-
Логічно, патріот не буде комусь пояснювати що він патріот. Пи*деть не мешки ворочить🤓
-
But whatever you say.
-
В поліцію теж, записати номер заяви ( номер репорту) і мати при собі якщо не дай боже як щось станеться. Так ви себе застрахуєте якщо не дай бог хтось скористується вашими данними.
-
And all our communication I would like to keep only via neutral English language. Sorry I don’t know this one
-
А если на клингонском?)))
-
Va bene, va fan culo stronzo
-
Канада як і штати була колонією(все ще король є кста), тому дефакто так))
-
Я не про участие в войне А другие виды помощи - волонтёрство и донаты Никто не обязывает это делать, но обычно те, кто реально помогает и что-то делает - не особо бьют себя в грудь в чатиках с патриотичными возгласами
-
You made it clear, I would like you not to consult me regarding your word view
-
Передоз кринжой
-
Teraz polaczek cebuliaczek
-
Внутригосударственный переворот будет, а не война
-
Типу поляки нормальні😂
-
Аххаа це смішно))) Я ще та стерва)) а говорю солов‘їною🤣