UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так да, я вот тоже думаю , какой разрыв шаблона. Пусть есть благотворительность, где на ру говорят но гоняют на Украину 95% И благотворительность , где наша рідна, но не доходить домой и копейки. Реальній кейс. Без если , это есть . Но враги то первые, у ним же язык другой !
-
Це все прекрасно. Але ви у Канаді, не в Україні. Тут є свої правила. І тут не хейтять за мови, навіть якщо вона російська. Тому приймайте правила гри, або вам буде тут некомфортно. І згодом може почати верещати про русофобію. Вже був скандал, а ті привід знайдуть.
-
Ну вот например, та русня которая живёт в Европе. Никакого давления, никакой диктатуры и всего прочего чем они обычно оправдывают свою никчемность. И полный доступ к любой информации. Хоть кто-то из них вышел на митинг против войны? Никто. Вообще. Это не принуждение, это их осознанный выбор 🤷♀
-
Інші люди зазвичай не дуже розуміють, чому мову треба дійсно цінувати всім серцем. Хоча достатньо просто продивитися нашу історію і якось стає навіть обідно, що стільки наших предків боролися не тільки за незалежність, а ще і за мову, щоб після цієї незалежності мова відійшла на фон. Але якщо людині все одно, що було раніше - то вже її справа, можу це зрозуміти і хейтити не буду, хоч і з трудом