UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мне нравится твой оптимизм🥰
-
Ну ні. За агрессині дії вони так само отримують. Було в Торонто. Але то що країни щось не активно шукають агентуру це інша ситуація(
-
А когда летели? Много это сколько человек чтобы понимать?
-
А потім преступлєнія совка списували на інших, ну а хулє, їм всьо простят… прям як зараз… нічого не змінилося
-
І додайте сюди новомодний брєд про дискримінацію харасмент і так далі.. ти абідєл русака який підтримує війну в твоїй країні? Ая яй, так не можна, ти чого, це ж просто його думка, він всього навсього нацист, ми всі маємо право на самовираження і вся ця поє*ота)
-
Реально подумайте, Польщу розділили, всіх польских євреїв і незгодних в газові камери. Потім радянщина і розтріл усіх офіцерів. Потім під совком, потім Лех Валенса ( Солідарність) шокова єкономіка. І в шоколаді… Капец!
-
В німеччині і не раз як мінімум
-
Т.е. на человека около 30 мин выходит само оформление?
-
Ну хз, для депортації треба вагомі причини. І згідно яких документів вони тут.
-
Нещодавно також наче в торонто декілька промитих бошок намалювала у себе на будинку «бахмут наш»… до речі бабища яка стояла біля того дому виглядала як спита свинюка😂 справжня патріотка
-
Где это такое было?
-
20 точно было
-
Спасибо. 10? 20 человек? Какая очередь чтобы понимать что много?
-
Отримувати такі люди мають одне - депортацію назад в прекрасну росісю яку вони так «люблять» і «обожнюють»)
-
В конце марта))) тогда ооочень много народу летело
-
Знаю була імміграція тіпо «німці» яки при радянщині і до ще радянщини жили, яких не постріляли під час другої світової. Якщо доводив що у родині хоч хтось німець був то можна було їхати, і євреям теж. Ну і по блюкард ( але так високоласні специ)
-
А, не удивительно
-
Багато хто навіть без мови імігрував, це взагалі повний нонсенс
-
Ну хз, треба дивитись. Я на знаю. Тут до проявів любого хейт спічу ставляться дуже серьозно.
-
Бог таке вже точно не простить, тому від карми не втечеш
20 Jan 2023, 19:11
127962/377403
less than a minute ago