UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сдай кредитку пока не поздно
-
Ладно не две, если ты тратил больше 178, хули ты удивляешься и тупость про 20-40% пишешь.
-
Добрий день! Шукаємо фотографа для красивого фотопроекту на довготривале співробітництво. Пишіть в особисті, чекаю на вас ))
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, мене звати Ян, у мене є можливість роботи з дому, від якої ви можете отримати вигоду та заробити 700 доларів США за один тиждень. Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться зі мною
-
Вітаю! Ми раді оголосити про відкриття вакансії техніка в нашій компанії Techvill Appliance Repair, розташованої у місті Калгарі, Канада. В даний час ми шукаємо цілеспрямованих спеціалістів,які приєднаються до нашої команди. Будучи провідною компанією у своїй галузі, ми пропонуємо безпрецедентні можливості для кар'єрного зростання та розвитку. Ідеальні кандидати мають підтримувати високу планку рівня сервісу. Ваші завдання включатимуть встановлення, технічне обслуговування та ремонт обладнання та систем. Важливі увага до деталей, навички вирішення проблем та здатність працювати самостійно. Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, пільги та сприятливе робоче середовище. Це чудова можливість розпочати професійну кар'єру або підняти наявну кар'єру на новий рівень. Ключові обов'язки: - Встановлювати, обслуговувати та ремонтувати обладнання та системи, пов'язані з продуктами та послугами компанії - Усунення несправностей та діагностика технічних проблем та надання ефективних рішень - Виконання регламентних робіт з технічного обслуговування для забезпечення справної роботи обладнання. - Вести точний облік усіх виконаних робіт та вести облік обладнання та витратних матеріалів - Забезпечення дотримання правил техніки безпеки та політики компанії - Забезпечення виняткового обслуговування клієнтів та підтримки клієнтів. Якщо ви зацікавлені у цій можливості та бажаєте приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме та ставте Ваші запитання за вказаною адресою електронної пошти : hr@techvillappliancerepair.ca Ми з нетерпінням чекаємо відповіді від вас!
-
Дякую
-
В ответ :)
-
От чего агрессировать?
-
Шли года а «арбитражники» не вымирают. А ведь они даже не знают, что канадские регуляции в крипте не дадут открыть аккаунт ни на одной из бирж, которые они чаще всего используют.
-
Та я не со зла ж, просто общаемся. От меня далеко, цукерни под домом не хватает 😌
-
Утро же. Мне вкусньій кофе с круасаном помогает. Очень советую Black Sheep bakery.
-
Всім привіт 👋 Мене звати Аліна і я починаючий майстер з нарощування вій Мені потрібні моделі для відпрацювання технік, а також для фото та відео щоб створити портфоліо Зайнятість 3 - 4 години Ціна 35 САD Також маю для вас невеличкий бонус за підписку на мою інстаграм сторінку зроблю вам знижку на першу процедуру 15% instagram.com/alinkaeyelashes1?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
-
Тільки по рецерту лікаря в любій,але вони не все покривають
-
Здравствуйте, может кто-нибудь сталкивался с такой проблемой. Пришли карточки с бенефитами. Но фамилия мужа с ошибкой. Что в таком случае делать?
-
Крипто-инвестор, онлайн-бизнесмен, дайтенапокушатьпожалуйста
-
Нам нужно пройти медосмотр, обзвонила множество registry,не отвечают. Остаётся только эта клиника,но смущает опыт тех людей которым дважды пришел счёт за оплату
-
Добрый день. Здесь как то писали,что проходя осмотр в клинике walk in без записи,спустя время пришел счёт для оплаты второй раз,но через другую клинику. Вы как то решили эту проблему?
-
Усім привіт, шукаю автомобіль в оренду, можливо уже хтось орендував і може порадити хороші фірми?
-
Потрібна реєстрація? Та чи можна ще прийти до 2 pm ?
-
Добрий день, яка ціна?
20 Jan 2023, 19:11
128157/371868
30 minutes ago