UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І договір підписаний, вже не вигонять
-
Реально можна зараз подати скаргу в RTDRS і збити два екстра-місяці назад :)
-
В кананакисе не ловит, в банфе и на банф окей
-
За городом хромает интернет
-
Внутри города покрытие отличное
-
Що? Вони не платят перші 3 міс, потім на 4 знов починають платити. Навіщо сваритись, якщо нормальний лендлорд і нормальні умови?
-
Нас привели хосты и сказали супер сеть) мы купили
-
Смотрите: сегодня последний день $39 за 20 гб от кудо и virgin
-
Я не знаю, навіщо люди його беруть. Вони раніше були майже безкоштовні, то ще хрен з ним, а зараз вони зрівняли ціни з норм операторами, а мережа як була гівно, так і залишилась
-
Но security deposit таки был до подписания, да В размере месяца за аренду
-
Все здаюсь, був неправий ;) З мого досвіду спілкування з лендлордами, не зовсім зрозумілі аплікейшни (нʼюкамерів в тому числі) не розглядають
-
Сори я думала о файдо, у меня Фридом
-
Так, в RTA, читатайте
-
Де це прописано в Тенант Акт?
-
Не поймите неправильно, не жалуюсь , просто опытом поделился
-
Та я зі смайліком написав. Просто незаконно це, за 3 міс брати. Я сам платив за 9 в онтаріо колись, то можу вас зрозуміти
-
В Онтарио eviction от года вообще )
-
По закону, беруть секюрний депозит і один місяць наперед, або менше. Якщо беруть забагато, я розумію чому - eviction process займає десь до 2 місяців, плюс розходи на це все. Але і ви зрозумійте ризики лендлорда. Надумав Петро з Марічкою, що Канада - то фігня, і треба звалити додому в Польщу, і лендлорд посеред мертвого сезона взимку сидить і платить за пусту хату. А з ставками зараз та кондо фі, проперті такс і т.п. тільки більше $1000 чистих розходів, це не враховуючи тіло кредиту, яке теж треба платити
-
Соррі, файдо на роджерсі - виправив
-
У мене в сімʼї три різних опсоса, один з них Шо. Можу порівняти і сказати, що мережа Bell/Telus найкраща. Тобто всі їх саб-провайдери будуть працювати краще за інших. Це virgin, koodo, public, chatr
20 Jan 2023, 19:11
128428/375824
6 minutes ago