UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Соррі, файдо на роджерсі - виправив
-
У мене в сімʼї три різних опсоса, один з них Шо. Можу порівняти і сказати, що мережа Bell/Telus найкраща. Тобто всі їх саб-провайдери будуть працювати краще за інших. Це virgin, koodo, public, chatr
-
Это да
-
За містом він випадає у роумінг і від вашого 100500 ГБ плану залишається може тіки два
-
Ноль проблем)
-
Я его сам юзаю
-
Ну таке, спорний стейтмент
-
Є ще документ RTA handbook- там простими словами основні моменти для тенантів і лендлордів. Я б почав з нього
-
Так якщо ви сказали що це незаконно покажiть будь ласка. Мені реально цікаво.
-
Не заморачуйтесь зайвими проблемами. Отримали Т4, подали у simpletax, закрили питання
-
Знайшла але вона архівована. Поки не бачу цієї інфи
-
Приветствую
-
Приветствую. Ребята нужна помощь с разгрузкой мебели, и сборкой. Один человек с инструментами. Завтра с 12:00 maps.app.goo.gl/kzh9yfYqRgNBTK9Z7?g_st=ic 20$/h
-
Здравствуйте! Я ищу работу в области электрики и сантехники, где мой опыт работы составляет 7 лет. Кроме того, я имею некоторый опыт работы с гипсокартоном и деревом. Я не боюсь трудностей и умею пользоваться всеми необходимыми инструментами. Готов быстро учиться и принимать новые вызовы. Буду рад рассмотреть любые предложения о работе в этой области. Спасибо!
-
добрый вечер,кто может сделать хорошее резюме?
-
в связи с переездом из Калгари продаю мебель, состояние идеальное. кровать (queen), комоды, тумбочка, кресло: 500$ за весь набор
-
Девочки, если нужно к гинекологу без направления то можно сходить в Calgary Sexual & Reproductive Health Clinic - Sheldon M. Chumir 5 этаж. Я пришла без записи к концу рабочего дня, и меня приняли, взяли пап-тест, выдали бесплатно таблетки, и все были очень доброжелательные. Рекомендую.
-
Усім привіт! Може є тут такі, хто працює в лікарні ( не мед. персонал) на Seton. Відгукніться, будь ласка, в приватні повідомлення.
-
А потрібно, бо якщо компанія в іншій провінції то буде податки нараховувати по "своїм" ставкам. І якщо вони нижче ніж у вашій провінції то в кінці року потрібно буде доплатити.
-
www.employmentnews.com/jobs/search?q=&l=Calgary&lat=&long=&d=
20 Jan 2023, 19:11
128446/375856
13 minutes ago