UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Доброго дня, магазин Staples
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, де можна скористатися факсом?
-
господиня дійсно хотіла котика, але ось якого брати їй було байдуже, і на прохання ознайомитися з мед.картою перед тим як забирати кота дехто поклав великий такий "болт", у кота величезні проблеми зі здоров'ям, хоча "хазяйка" говорила що все добре, і обстеження, і щеплення - все є і все добре)) виявилося, що в кота лямблії, на тлі цього проблеми з кишківником, через це в кота найсильніша діарея і нетримання, він привчений до лотка, але може просто не добігти, так само відсутні блювотні рефлекси і після вилизування з'являються проблеми з диханням все це можна побачити з першого погляду на кота в живу і ознайомившись з мед.картою, яку хитра дівчина хотіла скинути тільки після переоформлення, тому що вона втомилася платити за кота, перебуваючи за кордоном, і хоче швидше його сплавити) я б так само доклала скріншоти цікавого листування, де вона скидає всі обов'язки на "подругу" в Канаді і пише, що тепер цей кіт її проблема, але з мого боку буде не гарно це робити, бо це не є моєю з нею перепискою безвідповідальність і тільки, але ти ж "мать" і тобі НУЖЕН "син", чи не так, Наташа?)
-
www.eventbrite.ca/e/bridge-summer-camp-colonel-irvine-school-july-4-july-20-registration-643203859057
-
я не забрала кота, мені дуже хотілося він неймовірно ніжний, грайливий, балакучий, але я розумію що хвора тварина це ще більша відповідальність і дуже багато грошей на лікування, і на жаль я розумію що не потягла б його то ж зараз він скоріш за все знаходиться у «друзів»
-
Окерма пошта, цього достатньо.
-
-
Доброго дня хочу розповісти нашу історію поїздки від Данії до Калгарі, з зупинкою в Парижі. Ми летіли з собакою шпиц, в переносці в Кабіні. В нас були авіакомпанії Air France (від Данії до Парижу) та WestJet (від Парижу до Калгарі) . Наша переноска була трішки більшою за розміром ніж написано в правилах авіакомпаній, але ні одна ні друга компанії не заміряла переноску та навіть не дивились на неї. З приводу документів, для Канади потрібна лише дійсна вакцинація від сказу та здоровий улюбленець, так написано на оф.сайті Канади. Але підпис та штамп від лікаря за 48 годин (в нас було за 12) на те що собака може летіти та вона абсолютно здорова ми теж робили обов’язково, це переглядають на check-in в аеропортах. + Ми робили також сертифікат на всякий випадок, де є підтвердження від лікаря що собака може летіти та має усі належні вакцини у паспорті, але на нього сильно не дивились, лише в аеропорту Данії і також мали титри, які не знадобились. Ніяких пігулок від глистів/бліх/кліщів лікар не давав і ми теж. Дорога була тяжка як для нас так і для собаки, але пережили, все добре. 😊
-
еще и спасибо скажут так как для них работы меньше)