UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Моя жена делает резюме, вам еще актуально?
-
Було, шукайте в чаті.)
-
У вас точно PhD?) бо на сайті WES написано , якщо вищій рівень є PhD, магістр не потрібно підтверджувати, якщо магістр то бакалавра не потрібно, якщо є бакалавр, то шкільний атестат не потрібно. Так і написано, майже слово в слово.
-
Очередь на кофе машину отменяется так как стоит она для бедного художника ту мач 😄 в принципе и растворимый кофеек норм на вкус
-
www.amazon.ca/Imusa-Espresso-Coffeemaker-3-cup/dp/B00164U4DC/ref=asc_df_B00164U4DC/?tag=googlemobshop-20&linkCode=df0&hvadid=341825085727&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=9742022882064552980&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9001325&hvtargid=pla-349720069405&psc=1
-
Вообще самый логичный вариант это искать жилье недалеко от работы
-
Логічно, але спочатку треба знайти роботу) А шукати роботу живучи в хостелі — варіант не для всіх. Я шукаю, взагалі-то, конкретні назви районів. В місті поки що не орієнтуюся, тому дивлюся на мапу і бачу фігу. Мала надію, що хтось зміг би підказати конкретні місцевості, де можна вижити без машини, і при цьому не Downtown commercial.
-
Добрий день, ми раніше жили в Ramsey, тихий, гарний район, не дуже далеко від центру. Наркоманів і незрозумілих людей там не зустрічи за 6 місяців. Перші 5 місяців жили без машини, в районі є декілька маленьких магазинчиків, до супермаркету в центрі треба було пішки іти 15-20 хв. Єдине, там було не так багато житла доступного для оренди
-
А проблема в том, что бнз машины надо жить рядом с ситрейном. А возле всех станций ситрейна всегда полно бомжей. Вот и все круг замкнулся. Вощле Шонеси ситрейн стайшн сейчас начинают сдавать новый дом, часть уже сдают, часть еще достраивают. За углом реал канадиан.
-
Ви — золото! Нарешті назви, які я можу загуглити))) Дякую велике!🙏 Тепер хоч маю, від чого відштовхуватися
-
Всім привіт. Я працюю в Westjet в Калгарі. Підкажіть будь ласка чи є тут мама з однією дитиною, яка зараз в Україні і яка планує летіти в Калгарі. Можу допомогти безкоштовно з дешевими білетами. Опція тільки для жінки з однією дитиною. Дякую )
-
Ну я например живу в Белтлайне. Это довольно удобный район, много чего нужного для жизни в шаговой доступности, удобная транспортная развязка, две остановки си трейне рядом. Так же знаю рядом есть Суналта, тоже неплохой район и у них очень крутое местное комьюнити. Но тут все таки водится минимальное количество бомжей 😄
-
Ми дома
-
Зай мі Довженко