UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.amazon.ca/Imusa-Espresso-Coffeemaker-3-cup/dp/B00164U4DC/ref=asc_df_B00164U4DC/?tag=googlemobshop-20&linkCode=df0&hvadid=341825085727&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=9742022882064552980&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9001325&hvtargid=pla-349720069405&psc=1
-
Вообще самый логичный вариант это искать жилье недалеко от работы
-
Логічно, але спочатку треба знайти роботу) А шукати роботу живучи в хостелі — варіант не для всіх. Я шукаю, взагалі-то, конкретні назви районів. В місті поки що не орієнтуюся, тому дивлюся на мапу і бачу фігу. Мала надію, що хтось зміг би підказати конкретні місцевості, де можна вижити без машини, і при цьому не Downtown commercial.
-
Добрий день, ми раніше жили в Ramsey, тихий, гарний район, не дуже далеко від центру. Наркоманів і незрозумілих людей там не зустрічи за 6 місяців. Перші 5 місяців жили без машини, в районі є декілька маленьких магазинчиків, до супермаркету в центрі треба було пішки іти 15-20 хв. Єдине, там було не так багато житла доступного для оренди
-
А проблема в том, что бнз машины надо жить рядом с ситрейном. А возле всех станций ситрейна всегда полно бомжей. Вот и все круг замкнулся. Вощле Шонеси ситрейн стайшн сейчас начинают сдавать новый дом, часть уже сдают, часть еще достраивают. За углом реал канадиан.
-
Ви — золото! Нарешті назви, які я можу загуглити))) Дякую велике!🙏 Тепер хоч маю, від чого відштовхуватися
-
Всім привіт. Я працюю в Westjet в Калгарі. Підкажіть будь ласка чи є тут мама з однією дитиною, яка зараз в Україні і яка планує летіти в Калгарі. Можу допомогти безкоштовно з дешевими білетами. Опція тільки для жінки з однією дитиною. Дякую )
-
Ну я например живу в Белтлайне. Это довольно удобный район, много чего нужного для жизни в шаговой доступности, удобная транспортная развязка, две остановки си трейне рядом. Так же знаю рядом есть Суналта, тоже неплохой район и у них очень крутое местное комьюнити. Но тут все таки водится минимальное количество бомжей 😄
-
Ми дома
-
Зай мі Довженко
-
О, ещё можете вот тут смотреть, не знаю как район называется, но думаю по адресу не сложно будет загуглить. Пару раз там бывала, очень миленький район, много зелени, парк рядом, автобусная остановка недалеко и даунтаун через реку
-
Привіт! хто в Калгарі проходив курси first aid и H2S ? відгукніться будь ласка.
-
На жаль ні (
-
А для жінки з 3 дітьми не знайдеться опціі?