UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хотите познакомиться с CRA поближе?)
-
Всім привіт. Порадьте будь ласка де оформити страховку орендаря.
-
@iam_dominicana
-
Ну что ты так, Денис адекватный 😁
-
@Anis_UA @DmitriyShubin в следующий раз на месяц РО, повторять не буду
-
Доброго дня! Тільки прибули до Калгарі. Я з чоловіком шукаємо роботу. Я по професії - Хореограф, вмію працювати з дітьми та дорослими, як з групою, так і індивідуально. Різні стилі сучасної хореографії, класичний танець, акробатика. Працювала в садку та танцювальної школи. Також працювала на конюшні, доглядала за кіньми. Обожнюю тварин та танцювальну сферу, тому впевнена люба робота буде мені в радість пов’язана з тваринами чи хореографією. Можливо хтось тут сам бажає індивідуально займатись на дому або для своєї дитини, ми можемо з вами обговорити таке питання в особисті😉 Чоловік прцював менеджером на фірми по продажі усіх виробів до вікон, заборів, дахів. Також працював персональним водієм, таксі водієм та водієм доставки віконних/металічних виробів (9 років має стажу водіння) і також разом зі мною працював на конюшні. Ми в пошуках, можливо хтось десь працює і потрібен ще працівник, ми б з радістю взялись за роботу, або хтось десь бачив чи чув на подібні вакансії що я написала, будемо вдячні любої інформації! Гарного всім дня😊
-
Ми в 15років подались на ворк перміт. Роблять! Подавались з середини Канади. Прийшов запрос на біометрію. Здали біометрію і чекаємо на ворк перміт. Багато дітей отримали при вʼїзді. Ми просили нам відмовили. Сказали подаватись онлайн. Все залежить на якого офіцера попадете. Дехто повертався в аеропорт Калгарі і їм давали. Ми подали заявку ще в середині квітня і ще очікуємо. Але має бути пройдений медогляд. Потрібно робити по новому кабінет на сайті і мають подавати хтось з батьків. Але можливо і можуть опікуни. В ньюкамерсі вас точно проконсультують по цьому питанну, бо дуже багато наших дітей подавались на ворк перміт і отримали
-
А вот так готовим свиное филе из того же Костко, цельным куском, получается сочное и пряное мяско!
-
Доброго ранку .Підкажіть будь ласка.Відравляю листа для бенефісу ,чи треба ще щось покласти у конверт ✉️ окрім самої форми ?