UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хороша розмовна. Якщо із носієм спілкуєтеся добре, то шанси є
-
Я розумію,але цим ви порушили законодавсьво України,а я не хочу. Тому і запитую
-
Доброго вечора, шукаю кімнату або дівчину для спільної аренди з 1 липня!)
-
Привіт! Хочу уточнити, хто летів Варшава-Франкфурт-Калгарі, вам у Варшаві одразу видали два посадкових талони? Ви у Франкфурті не проходили більше чекін? У броні вказано Термінал 1 (приліт) і Термінал 1 (виліт) з Франкфурта. Мама буде вперше летіти, я хочу їй скласти максимально детальну інструкцію, щоб вона була впевненіша.
-
Залежить якими авіакомпаніями летите. + майте на увазі, що Франкфурт ну дууууже великий аеропорт. Я летіла через Франкфурт із Кракова, але чек ін робила онлайн і всі квитки були у мене в телефоні. Роздрукувати можна за бажанням, бо пасажир вже буде у них в системі
-
Привет всем! Ищу работу/подработку, есть права 5 full и своя машина. Опыт работы в Украине: полный цикл производства корпусной мебели и металлоконструкций. Разработка дизайна в 3DS Max деталировка, просчёт стоимости, графические редакторы. Базовые знания языков разметки и программирования: html/css/java/python. Создание сайтов, интернет магазинов на платформах Joomla, WordPress. Оптимизация и реклама Google/Facebook. Есть опыт работы в настройке и обслуживании компьютеров и локальных сетей. Английский - начальный уровень:( активно учу. Адекватен, понимаю что без английского на многое рассчитывать не стоит, потому готов на любую работу. Может кто работает в схожей сфере или у Вас на работе требуются люди, буду благодарен за рекомендации! Спасибо)
-
Можете сфотографувати)) але так, потрібно переформатувати
-
Там трішки вишче було про машини для ойл & гас