UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо комусь цікаво, пишіть розповім як отримати 40$ знижки на купівлю їжі з супермаркетів. Їжу доставлять вам до дому
-
Что местное аналитическое комьюнити считает? Возьмут Москву за 3 дня?
-
Доброго дня ! Шукаю квартиру 1 bedroom apartment no basement, нас двоє молода сімейна пара, ні дітей ні тварин. Вже пішов третій тиждень тут. Шукаємо в районах SW / SE / NW , максимум орендної плати 1800$ Дякую ✨🙏🏻
-
Добрий день, можливо хтось вже перевіряв зір в Калгарі? Можете порадити, де це зробити за бенефітом та придбати окуляри. Дякую)
-
Потрібен вантажник, оплата офіційна, 2-3 дні в тиждень. Робота не важка, розвантаження вікон, дверей, є напарник та візки для транспортування, оплата десь раз на 10 днів. Кому цікаво, пишіть в приват
-
Доброго дня, підкажіть у кого був досвід отримання certificate of good conduct з Угорщини вже тут в Канаді Пошукала по темах і не знайшла такої інформації Дякую!
-
Добрый день, дайте пожалуйста контакты какого-то риэлтора Буду благодарен
-
Скажіть будь ласка, в Римі не бачили ветеринарного пункту де перевіряли собань? Чи може хтось на рейсі був із песиком і ви бачили як перевіряли? Нам сказали що є можливість взяти довідку саме в аеропорту що собаня може литіти і здоровий, але хочу пруфів від очевидців :)
-
Сегодня собираемся?)
-
Добрый день Ищу комнату в Калгари с 27.06 (заканчивается проживание в отеле) Любые варианты, главное чтобы было где спать и принять душ Заранее благодарю 🙏🏻
-
Друзі, хтось працює в авіації? Потрібна порада
-
Це тільки для нових користувачів?
-
Я буду)
-
Yup
-
Доброго дня
-
Доступна до заселення велика кімната в Таунхаусі. Мебльована. 5 хвилин пішки до станції С-трейну
-
Привіт , дівчата , можливо хтось хоче погуляти сьогодні о 2-4 годині ? Я новенька в Калгарі і не знаю кули піти , натомість можу зробити вам класні фотки на фотоапарат :)
-
Я там можу бути вже хвилин через 20, якщо хтось ще захоче прийти раніше
-
Чим він вам допоможе? Якщо купити хочете, то все є на realtor.ca
-
Ну или просто без меня
20 Jan 2023, 19:11
129952/375978
22 minutes ago