UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я завтра скорее всего буду
-
Я взяв тільки дуельку та злодіїв
-
Я її не взяв
-
У него есть прикольная большая игра по звёздным войнам, только у нас всё руки до неё не доходят))
-
У Ивана что-то есть
-
Хто буде взагалі
-
Дмитро зроби голосуваня
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, де в Калгарі можна зробити завірений переклад документа?
-
Девчонки, ещё раз спрошу)) Кто в клуб сегодня?
-
Вже трое є грати можна
-
Всім привіт! Готую сирники та налисники з сиром і курагою 😃 Можуть бути повністю приготовані або заморожені. Доставлю і віддам у даунтауні. Звертайтеся 🤍
-
десь вже у паралельній реальності
-
Banff Collection by InnVest Hotels набирає працівників у 2 готелі в місті Банф, провінція Альберта - Royal Canadian Lodge та Charlton’s Banff. Вакансії: - Room Attendant - Houseperson Проживання надається від роботодавця, лише для працівників. Окрема кімната в квартирі на 2-3 людей. Резюме можна відправляти на електронну пошту за адресою yurii.tokarskyi@innvesthotels.com
-
І я через це ггг.мно всю ніч не спав!
-
Добрий день! З ким саме та чи потрібна реєстрація?
-
підскажіть .З монобанку знімати грн ,краще з якого банкомату ?
-
Девчата ломаются даже перед другими девчатами? Если не получается напрямую - возьми хитростью: Позови парней, а те склеят девчат для тебя уже в клубе 😁😁
-
Вроде антракт объявили. Жаль, жаль. Тема была раскрыта не полностью. Ну может во втором акте разовьют.
-
Добрый день. Ищу хорошего барбера, желательно с примерами работы, любой район. В личку пожалуйста 🙃
-
Привіт,можливо хтось знає як відправити гроші з України в Канаду?
20 Jan 2023, 19:11
129986/372037
about an hour ago