UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну з приводу існування бога чи чогось чи когось можна спілкувати і дискусувати вічність
-
Добрый вечер всем пыталась искать по чатам, но как-то поиск особо не помог, поэтому хочу попробовать спросить здесь :) Как получить ID удостоверение и что для этого необходимо? Если кто знает, подскажите, пожалуйста
-
В реджистри
-
Ну хтось був схильний до наук) Так само, араби колись були найкращими вченими у світі, а потім злились
-
Я бачила в Банфі багато автобусів, які відправляються і на гандолу і на озера . Але не знаю що до чого
-
І на Луіз там можна теж
-
Це я що до наприклад майя які передбачали багато чого, і мали годинник дуже точний навіть зараз, про Ідеальної форми камінь( непамятаю де) вирізаний зі скелі, та ідеальної форми стовп наче в Індії, і це все було задовго до нас
-
Вони були на останньому українському Джоб фейрі
-
На Лейк Морейн треба окремо бронювати шатл. На сайті parks.canada.ca
-
А не подскажете, пожалуйста, какие документы для этого нужны? Паспорт, ворк пермит, син? Это платно?
-
а наше поколение отличилось тем что делает мемы 😄
-
А ще фізика
-
Спасибо огромное за помощь! Хорошего вечера
-
Природа)
-
If depends. Десь 20 баксів
-
А не знаете какая цена? :)
-
Паспорт, вп, та proof of address (наприклад контракт на аренду чи рахунок за електроенергію). Сін не потрібен Платно
-
Добре тоді як можна пояснити ідеально квадратни камінь (куб)вирізаний з середини скелі, тобто отвір в скелі, ніби лазерна різка
-
Подскажите пожалуйста при регистрации в Uber eats требует alberta driver abstract где этот документ взять?
-
А теперь, что делать?
20 Jan 2023, 19:11
130645/371868
28 minutes ago