UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нужен человек на part-time. Локация downtown График : с понедельника по пятницу, с 9:30 до 13:30 Работа в бизнес центре на фуд-корте, в пиццери. В обязанности входит: работа за кассой , а так же помощь на кухне. Необходимо базовое (хотя бы А2) знание языка . Звоните или пишите Annibal Bruno +1 (403) 993-9093
-
Класичні кльові лофери від Tommy Hilfiger. 37 розмір. (у мене устілка 24см) Але також підійде на стопу 23,5 см. Взуття шкіряне, привезене з Європи, Голландія. В ідеальному стані. Майже як нові. Взувались лише кілька разів. Але є один маленький нюанс, який ні на що не впливає. (Я просто змінила устілки) Місцерозташування у Downtown, Beltline. Ціна 40 cad.
-
1) Матрац HAUGESUND Ikea Spring mattress Queen 152cm х 202cm х 25cm, як новий, без плям та інших слідів використання, 100CAD 2) Стіл та 4 стільці JOKKMOKK Ikea - Table and 4 chairs, стіл 118х74х74, як новий, можна легко розібрати для транспортування та потім легко зібрати, 100CAD 3) Монітор Koorui 24 Full HD 1920 x 1080 (модель 24n1a) повністю робочий, 70CAD 4) Тостер Black & Decker Toaster 2-Slices 850 watts, повністю робочий, 15CAD 5) Зволожувач повітря Humidifier Homech HM-AH001 4L, повністю робочий, 20CAD Район Brentwood NW
-
Я і кажу що хтось та все ж існує, а не вірити в ніщо це вже хибно на мою думку
-
Добрий вечір . Може тут є перукар який стриже на виїзді . Район bowness
-
Здравствуйте, если вам уже подсказали , поделитесь пожалуйста контактами) тоже ищу )
-
не совсем верный пример. это скорее как люди бы из будущего которые знают как работает телепорт не смогли бы понять как работает наш смартфон
-
Доброго дня,я перукар з 15 річним досвідом,виконую різні техніки фарбування,стрижки,роблю кератинове вирівнювання,зачіски,дуже зацікавлена в роботі.
-
Існує, а точніше існував хтось, хто викував цей стовп, за технологіями та з матеріалів тих часів. Не розумію, чому вас так вражає той стовп і не вражає наприклад ваш телефон, який за своїм розміром у тисячу разів менший і у тисячу разів продуктивніший , чим перші обчислювальні машини. І це за якихось 40-50 років. Ким би вас вважали люди у 70х минулого сторіччя, власника цього девайсу? Не інакше як богом. Не вважаєте?
-
Подскажите пожалуйста кто и как поступил для того чтобы писать на marketplace по объявлению (почему-то не могу отправить сообщение)
-
Менять адрес в профиле фб, в аппсторе, ждать сутки