UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зрозумів ну буду намагатися розібратися, ато нок знаю, це 7241 але знайти інфу по ноку не можу:(
-
В аеропорту можна одразу fido придбати. Звязком покищо задоволені. Там українською теж балакають.
-
Ото про мене 100% 11:30 а я запитую чи не хоче хтось десь пройтись😂😂😂
-
Наприклад рівень мови, потім апрентісшип, чи потрібно мати жорний ман... короче голова ламається потехеньку, а якщо апрентісшип, то наче по нашому опен ворк перміт ми не маємо права навчатись, дипломи підтверджувати, або стаж екзамен на англійській.. короче кажучи потрібен міграційний консультант і консультант з приводу отримання кваліфікації та ліцензії...
-
А шо тут такого:))) та й нормально машину рехтанути не вийшло, нема спотера, того і настрій не дуже, бо прийдеться на по..баній їздити поки, як лол.. :(
-
но не в 12 же ночи )))
-
Привички:) Та й скучноватенько трохи, я полюбляю драйвове активне життя :)
-
І в 12 ночі, ще й живу 50 км не в Калгарі:) 🤣🤪
-
Домашя ковбаса чи кровяночка еххх
-
Безкоштовно. В наявності деревʼяне ліжечко для маленької дитинки (типу манежу). Фото в особисті.
-
Безкоштовно. В наявності деревʼяне ліжечко для маленької дитинки (типу манежу). Фото в особисті.
-
О тут таке є крутяк! Вто я вже Капець як скучив за таким добром! Дякую!!!
-
Я брала у European Deli
-
Люди хтось десь зустрічав Тарань чи Лящі вялені, чи взагалі вялену чи сушену рибу?
-
Ходіть в перукарні,роздавати резюме з портфоліо. Уже наших дівчат багато працює в салонах
-
Я думала,що це крісло тілесного кольору і воно обгоріло поки не побачила кота і не зрозуміла що це чорне крісло😁