UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, хвилює питання, якщо подавати диплом на евалюацію для PR через WES, на сайті пишуть, що треба подавати тільки найвищу ступень освіти, але питання, що робити, якщо в мене найвища то Спеціаліст, я так розумію, що в Канаді такого немає, і чи порівняють її з мастер дігрі, чи треба в такому випадку подавати обидва дипломи бакалавра та спеціаліста, заздалегідь дякую.
-
Доброго дня! Шукаю роботу на фул-тайм або парт-тайм. Є посвідчення водія 5. Англійська поки дуже слабка. Я не боюся труднощів. Знаю як користуватися необхідними інструментами. Готовий швидко вчитися. Розгляну будь-які пропозиції щодо роботи. Дякую!
-
Привет,ребят. Есть вариант подработки с доходом от 3150$ 4 часа в день и 3150$ за месяц у вас в кармане Срочно,потому возможно дистанционно в этом месяце Пишите в ЛС
-
Мені запропонувало безкоштовну доставку, але треба було швидко оформити замовлення
-
Доступна для винайму мебльована кімната в 5-ти хвилинах від станції С-трейну. Будинок тільки після реновації- тому будете першими жителями. За більш детальною інформацією звертайтесь в ПП.
-
Лабрадор милый наш сенбернар 😂
-
Здравствуйте я художник с большим опытом работы и в этой сфере тоже много всего умею красить шпаклевать штукатурить это как раз моё напишите мне мой номер телефона 403 966-14-07 Руслан
-
Всім привіт. Хтось користувався Укрпоштою для пересилки документів з України?