UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Абонент 6 баксов с бенеыитами. Транспорта валом. Две ветки метро в 4 направления города . Цены на продукты меньше и за налога. Бензин дешевле) Страховка дешевле Жилье дешевле
-
Дякую)
-
Ага . Вроде так
-
Шоб ещё знал шо это )
-
Я не за себя говорю . Знаю что девушка писала. Что опыт совпал с Украины и подались срезу тут . И получили уже даже
-
9359 осіб в чаті. Невже ніхто не відправляв Укрпоштою посилку?
-
Доброго дня.Хто вже робив страховку для кота в Калгарі,чи всі страхові компанії вимагають огляд тваринки, скільки коштує огляд для страхової?Може хтось порадить страхову?І ще одне запитання:"Хочемо стерелізувати кота,подали на державну програму по стерелізації,але лист очікування 6 місяців.Може хтось знає інші програми, щоб не дуже дорого.?
-
Привет 👋 Кто ищет работу в салоне есть срочная вакансия для мастера маникюра, педикюра. Advance Hair & Spa - Sunridge Mall, NE Phone: 403-990-8872(говорит на Английском) Она ищет человека который будет делать маникюр, педикюр, брови и ваксинг, но я думаю кто умеет делать Мани и педи может обращаться так как она срочно себе кого-то ищет.
-
Всім доброго дня! Шукаю роботу в сфері продажу, розкладання товару, прибирання, поклейка обоїв, покраска. Розгляну всі варіанти))