UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня.Хто вже робив страховку для кота в Калгарі,чи всі страхові компанії вимагають огляд тваринки, скільки коштує огляд для страхової?Може хтось порадить страхову?І ще одне запитання:"Хочемо стерелізувати кота,подали на державну програму по стерелізації,але лист очікування 6 місяців.Може хтось знає інші програми, щоб не дуже дорого.?
-
Привет 👋 Кто ищет работу в салоне есть срочная вакансия для мастера маникюра, педикюра. Advance Hair & Spa - Sunridge Mall, NE Phone: 403-990-8872(говорит на Английском) Она ищет человека который будет делать маникюр, педикюр, брови и ваксинг, но я думаю кто умеет делать Мани и педи может обращаться так как она срочно себе кого-то ищет.
-
Всім доброго дня! Шукаю роботу в сфері продажу, розкладання товару, прибирання, поклейка обоїв, покраска. Розгляну всі варіанти))
-
Ось професійна сторінка instagram.com/alex_tkh_barber?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт! Знаю одного дуже класного барбера, працює в Inglewood, дуже близько до даунтауна. Звертайтесь 😉 instagram.com/alex_tonkonog_?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Дякую!
-
Дізналися про що? Мова іде про довіру цієї компанії. Крапка. Питання було в тому чи була доставлена посилка чи ні.
-
Тобто вам не простіше,а саме головне не достовірніше,щоб ті хто будуть вам відправляти документи взнали на місці на пошті?
-
Аа. Ну потрібно якось наперед думати. Чим люди думають?🙈
-
Откуда такие цены?
-
Колись я працював в Укрпошті та не один раз оформлював посилки іншим людям)
-
Мені теж Калина не подобається. Беремо в Європейському
-
Це точно))
-
Тобто ви працювали в Укрпошті і не знаєте довіряти їй чи ні? Хто ж тоді знає? 🙈