UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не знаю з приводу канадськіх заводчиків, але чесно дуже багато людей писала що це ДУЖЕ хвороблива порода, що в них то сердце то очі, то ще щось. Ну реально особливо зараз бачила багато дописів. І я так розумію що то сама порода. Ще раджу написати Ask Calgary думаю там підкажуть.
-
жуть, спасибо за ночные кошмары 😅
-
Ой,і я таке чула,але не впевнена,що про цю породу
-
Я тільки знаю,що вони дуже сильно храплять ,коли сплять через форму носика і ще не кожна авіакомпанія хоче їх брати на борт літака. Але все рівно вони дуже милі і хочеться їх затискати
-
Добрый вечер!Ищу жильё с 1 сентября.Я и две дочки,23 и 14 лет.Со старшей дочерью работаем в районе Bownes.,в этом районе плюс минус хотелось бы снять 1 бедрум.Буду благодарна за любую информацию.
-
бррр
-
вот так проснешься утром, "ой песик, а что ты там жуешь?" А то его глаз!! 😱
-
Платью вашему шикарному завидует просто 😁😁
-
привет,мне нужно отвезти диван в ikea,с 1055 11st SW,диван 69x33 инчей,кто может помочь или подсказать перевозчика,напишите
-
Писали e-mail в Консульство Німеччини в Калгарі. У відповідь отримали анкету та квитанцію для доставки з Німеччини ( десь 15 євро). Призначаєте appointment, щоб консул завірив дані в анкеті (90 cad за людину). Самостійно відправляєте конверт в Німеччину з анкетою та квитанцією. Чекаєте). Ми відіслали в квітні, ще не отримали
-
Кто подскажет где брать эти документы?
-
А ви зворотнью доставку якою поштою замовляли? Canadian post?
-
1 матрас Queen size, 2 матраса twin size. 2 месяца пользования. Считайте новые. Кому интересно - в четверг улетаем из Калгари, поэтому поспешите
-
Дякую, у вівторок appointment в консула ) Вже встиг прочитати в квітні, аж погано стало ) Десь 4 тижні пишуть + дорога.