UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Але вони працюють до 17:00
-
Займаються. Ми ходили втрьох. Чоловік відсканував наші документи, і зробив тест зору, і фото усім. А його жінка заповнювала дані на комп'ютері.
-
Доброго вечора, швидше за все податкова робить pre-assessment review ( перевірку вашої декларації до того як виписати вам Notice of Assessment). Ви можете спробувати подзвонити у податкову, щоб дізнатись чи вони вам не надсилали листа з запитом на додаткову інформацію, яку ви можливо можете надати по телефону. Складно додзвонитись, знаю, сама вже кілька тижнів питаюсь дізнатись про кілька моїх клієнтів, які теж чекають на свої NOA. Таке стається кожний рік з різними клієнтами, але раніше ніколи не було, щоб більше 8 тижнів декларація була у процесі. Цього року можу припустити, що затримки довші, бо страйк у квітні створив ще більший backlog.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста что можно тут купить для понижения давления?
-
Як назва ліків у вас ?
-
Без рецепта нічого, але напишіть, які вам потрібні таблетки,бо у мене мама залишила свої,то може вам підійдуть
-
Написала вам в приватні
-
Наша організація все ще знаходиться біля дверей виходу номер 17😉
-
Може комусь актуальна сметана. Не пробувала, але таке рідко зустрічаєш
-
в реал канадиан этой сметаны завались))
-
Ця хороша сметана. Склад нормальний
-
Энап 10 і Каптопріл
-
Шукаю дівчину на підселення в 1-кімн. кв., район Seton з 1 вересня. Вартість 850$/місяць. Комуналка та інтернет включено, повністю мебльована, у наявності уся необхідна техніка, посуд. Свого нічого завозити не треба, окрім особистих речей. Зупинка транспорту з бокової сторони дому. Плаза з усіма магазинами навпроти (500 м), YMCA (1 км). Дуже чистий та новий район. Від сусідки очікую охайність, яка не палить, без шкідливих звичок, має full-time job offer та характер якої буде сумісний, щоб розділити побутові умови. Пишіть у приват.
-
Дочкую , але не підходить на жаль