UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня .Шукаю кімнату для однієї людини.Розгляну будь-які варіанти.Дякую.
-
Подскажите, пожалуйста, где арендовать автомобиль?
-
Спасибо
-
Пробок особо не будет А вот парковку найти будет трудно
-
И есть пробки во время него?
-
Подскажите пожалуйста а как вообще транспорт работает во время стампида?
-
капусту я, доречі, там цю брала. вона не квашена, а скоріш маринована, як салат. думаю якщо сиру залити гарячим маринадом з олійкою і дати постояти, то буде не гірша. але коли прям зараз хочеться, то чому з не взяти. ми брали з журавлиною, досить не погана
-
В Evropeanmarket є свіжа чехонь зараз і плотва!😉
-
Доброе утро. Вы можете доставить?(За оплату конечно)
-
Нащо тобі ці раритети?
-
Я могу забрать сегодня но только после 7.00(p m)
-
Там черга майже 2 роки
-
Всім доброго дня☀️ можливо хтось підкаже. Цікавлять двотижневі курси інтенсивної англійської. Але якось ніде не можу знайти інформацію де та як на них потрапити. Може хтось щось чув, або поділиться інформацією. Буду дуже вдячна🌸
-
Дякую💛
-
Пишіть на імейл церкви св.Володимира та слідкуйте за @uucalgary
-
Міграційна програма про яку мало хто знає youtu.be/BUcHdDPMLgc
-
Доброго дня ! Дівчата хто може дійсно порекомендувати хорошого майстра по манікюру та педікюр. Який обробляє свої прибои в сухожарі з крафт пакетами , має одноразові розхідники. Буду дуже вдячна !
-
Всім вітання! Підкажіть, де в Калгарі є криптообмінник???
-
Доброго ранку,спільното. Хто підскаже, сімейний лікар шукається по місцю реєстрації,чи у вільному пошуку де інде?
-
Доброго дня. Шукаєм 2-кімн. апартаменти для сімї з дорослою донькою. Без тварин. Є джоб.офер. Район downtown 11-17ave або близько до нього. Бажано з підземною парковкою і не низьким рейтингом будинку. Якщо є привабливі пропозиції - будем раді обговорити. Дякую.
20 Jan 2023, 19:11
132157/372020
21 minutes ago