UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так якщо ти летиш з пересадкою в цёму аеропорту, та якщо зміна аеропорту то потрібна, також якщо летиш чере ірландію, така ж сама історія, якщо зміна аеропорту то потрібна віза, бо частина ірландії то ЮК
-
І через Великобританію віза не потрібна якщо пересадка в тому ж самому аеропорту, але я не памятаю як там з багажем відбувається
-
Частина Ірландії знаходиться на території ЮК, зазвичай прилітаєш в один аеропорт де віза не потрібна, і їхати треба до іншого який знаходиться еа території ЮК! Я коли шукав квитки з європи переламаічив усе на світі ;)
-
Ирландия это как бы отдельная страна, там виза не нужна украинцам. А вот через Великобританию нужна виза. Есть вариант с Эдинбурга с багажом на ближайшие даты 560 долларов. С Европы до Эдинбурга тоже бывают хорошие билеты, есть ещё вариант лететь в Абердин но это если есть виза и уже на поезде в тот же Эдинбург.
-
Пишу ще тут! Є хто вихідний сёгодні, хочю до Банфу катнути на весь лишившийся день!
-
То просто не було масових
-
З Парижу летів поперше пизданули Карту на якій було більше половини грошей, а по друге квиток з валізою обійшовся наче 750 чи біля 800 вде не памятаю, хоч було 1.5 місяці тому :)
-
Це залежить від сторони . Ми живемо на 9 поверсі. В лівінг рум і одній спальні,де син, нормально , наша спальня на іншу сторону і просто пекло,бо сонце весь день впирається. Зимою навіть опалення не включаю, тільки на -25
-
Зате не було як в Україні гадаю, вже навіть прямо говорять скільки і куди, бо знають що все куплено і нікого не бояться, бо ніякого ссильного покарання не буде... Скількох в Україні великих хабарників з Ради посадили хоча б... Нікого!!!
-
Хочаб так чоловік 5- публічно і бажано з інтервалом в Кілька місяців, і розтрубити мало по Україні, по всёму світі, тоді б допомогло б, а коли одиночний ростріл то таке, не туди не сюди, і виглядає наче як комусь заважав...
-
А так можна😂
-
Я маю авто
-
Та я зараз планую просто написав може є бажаючі, за паливо на всіх і Вїзд до банфу, бо там потрібно за кожну особу в авто платити:) Це всі витрати, які розділюються від Калгарі до Багфу і назад:)