UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це залежить від сторони . Ми живемо на 9 поверсі. В лівінг рум і одній спальні,де син, нормально , наша спальня на іншу сторону і просто пекло,бо сонце весь день впирається. Зимою навіть опалення не включаю, тільки на -25
-
Зате не було як в Україні гадаю, вже навіть прямо говорять скільки і куди, бо знають що все куплено і нікого не бояться, бо ніякого ссильного покарання не буде... Скількох в Україні великих хабарників з Ради посадили хоча б... Нікого!!!
-
Хочаб так чоловік 5- публічно і бажано з інтервалом в Кілька місяців, і розтрубити мало по Україні, по всёму світі, тоді б допомогло б, а коли одиночний ростріл то таке, не туди не сюди, і виглядає наче як комусь заважав...
-
А так можна😂
-
Я маю авто
-
Та я зараз планую просто написав може є бажаючі, за паливо на всіх і Вїзд до банфу, бо там потрібно за кожну особу в авто платити:) Це всі витрати, які розділюються від Калгарі до Багфу і назад:)
-
Візьми мене, якщо буде місце, бо мої весь час працюють,а я так хочу побачити літній Банфф
-
Зараз нам будуть пальчиком грозити що ці теми обговорюються в чаті для подорожей:))
-
Ну мені ще потрібно покищо, я за цей час розібрався з багатьма речами а от до кемпінгів та подорожей руки та мозок ще не дістався, хоча мотор хауси ремонтував:))) Бос сміявся бо від мене це звучить як :матер хаус😁😎