UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Щас подивлюсь по букінгу. Там було доволі неприємно знаходитись у ввечері. І нас зупинили це було десь 10 год пригрозили ножем і забрали кеш, це був 2014 рік. Другий раз просто карманнікі витягнули гаманець.
-
Скам. Ви коли отримували номер соц.страхування, то вам давали буклет з інформацією коли треба давати сін, і це точно не той випадок. Тим більше водійське посвідчення, банківські дані та іншу важливу інформацію
-
Ну чому, в мене примерно такі самі дани питали у Hazelvie properties Sin не давала, але дані з роботи і виписки з банку давали
-
Якщо не хочете проблем то ні в якому випадку не давайте цю інформацію
-
Так. Сін номер сказали не надається ніде крім банку та уряду особисто при піддані документів. Якщо, я правильно пам'ятаю
-
Скам, його потрібно давати тільки, коли вже беруть на работу, при заповненні документів)
-
На роботі ще.
-
У мене українські права тому навряд перевірять
-
Однак дррацвер лайскнс достатньою для м'якої перевірки
-
Його модна не заповнювати, вони його питають для кредит чека
-
25$
-
Так с, обмін фін данними, тепер штрафи. Хм. …
-
Всім привіт! Шукаю людину яка працює на Амазоні, маю декілька питань! Є тут хтось з амазону???
-
Всім привіт! Шукаю людину яка працює на Амазоні, маю декілька питань! Є тут хтось з амазону???
-
Усім привіт. Порадьте оптику, у якій за бенефіти можна придбати сонцезахисні окуляри, будь ласка?
-
Ви можете запопронувати їм показати ваші pay stub що є доказом роботи, але сенс давати їм свій сін
-
Привіт . Продам монітор Lenovo LS2223wC 22" Widescreen LCD і кабелі до нього. Ціна 25$. В разі питань пишіть в лс
-
подскажите пожалуйста, при заполнении на футбанк ,в графе транспорт, что имеется ввиду, расходы ,если имеется машина или проездной ?
-
А що не так з цигарковими магазинами?
-
Ну что ж ты... А был бы отличный повод бросить вредную привычку
20 Jan 2023, 19:11
132673/375033
about a minute ago