UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В цілому: диплом магістра, 1 рік роботи в Канаді, Джоб оффер від канадської фірми та foreign experience більше 3 чи 6 років (але тут теж є питання чи контракти за якими я працював будуть вважатися як experience за моїм фахом, впринципі у мене всі ці контракти є на руках, треба якось перевірити)
-
Може я щось лишнього собі нарахував)
-
Ви єдиний живий екземпляр, якого я бачила з такими балами 😅
-
Я просто в калькуляторі (CRS score чи якось так) порахував і все, уже не памʼятаю честно кажучи що там за питання були. Там я вище писав за що найбільше балів було
-
Формат не подходит под resume reader
-
Реально, їхав в Канаду вже було заплановано інтервʼю, на другому тижні вже вийшов на роботу. Але скоріш за все залежить від професії і попереднього досвіду.
-
Дякую, що поділилися інформацією та контактом. Ми уже сьогодні з інтернетом 🥳 Швидко і просто, та тарифи різні 👍, не мінімум 90дол.
-
Шукаю автокрісло для диттни від 2 років, та бустер
-
Так для этого ChatGPT есть, там вопросы задаете, короче вы наверное не приспособлены к современным технологиям(
-
Дорочі так пройшов наш рафтінг тиждень тому у BC http://ptur.co/zvYUO8cLqG Для мене це була, поки що, найцікавіша поїздка у Канаді. Плануємо повторити на іньшій локації через декілька місяців. Слідкуйте за анонсами тут😉
-
Март 2023
-
В таких историях лучше всего ещё писать временные рамки. Найти работу в 2022 году это не то же самое что сейчас )
-
Wise онлайн банк, на него за пару мин прилетит с бинанса, а потом перешлёте на свой банк или пользуетесь с их карты, ТК напрямую на Ваш банк будет больше траты нервов (реф ссылка)
-
Сколько разговоров,а по факту кино на полчаса 🤣
-
а тепер по нормальному?😂что такое Wise?
-
Бинанс - Wise - свой банк
-
Привет! Отозвались?)) ищу у кого получилось
-
Спасибо
-
Они работают и в Калгари?